Ο Αργυρός προκαλεί … στοιχηματικά!

Ο Αργυρός προκαλεί ... στοιχηματικά!

Υπάρχουν τραγουδιστές που σε… διώχνουν. «Φύγετε, μακριά…». Από την άλλη, υπάρχουν και τραγουδιστές που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο απόλυτος ρέκορντμαν της Ελλαδικής νύχτας και για το 2019. Νόμος, λοιπόν, άγραφος τζογαδόρικος. Δηλαδή; “Σαρώνει” ο Αργυρός στο Fantasia και αναμένεται να κάνει το ίδιο αμέσως μετά στο “Vogue” club Θεσσαλονίκης, τον… «ακολουθείς». Δεν πας κόντρα τον παίκτη στο κουμάρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν αγνοείται ποτέ η ρέντα. Η τύχη. Η εύνοια. Έτσι κερδίζει ο παίκτης στον τζόγο. Στον όποιον τζόγο. Στο τάβλι, στο χαρτί, στη ρουλέτα, στη μπάλα, στον ιππόδρομο.

Στοιχηματικά κρίνοντας την πορεία του Αργυρού, δεν λες ότι έχει μία…”παρατεταμένη εύνοια”. Δεν λες ότι κάπου θα κάνει τη γκέλα. Τη στραβή. Είσαι σίγουρος για το μέλλον του, από τη στιγμή που έχει Μπερτάκη και Panic Records, να τον στηρίζουν.

Μερικές σκέψεις μου, μαθαίνοντας ότι αποφάσισε να προωθήσει το «Αποχωρώ». Που υπογράφει την μουσική και τους στίχους ο Νίνο και βρίσκεται στο τελευταίο πλατινένιο album του, «Το Κάτι Παραπάνω»!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.