Γιατί χάλασε η μεταγραφή Ζατλ στην Παναχαΐκή

Γιατί χάλασε η μεταγραφή Ζατλ στην Παναχαΐκή

Περίεργο. Να χαλάσει η σχεδόν σίγουρη μεταγραφή, αφού εδώ και μερικές ημέρες βρισκόταν στην Πάτρα, και, μαλιστα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, του Αυστριακού μεσοεπιθετικού Νιλς Ζατλ στην Παναχαΐκή.

Πολύ περίεργο. Επειδή, λέει, ο παίκτης δήλωσε μη ικανοποιημένος από το όλο περιβάλλον (και δη το γηπεδικό), με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποχωρήσει από τους κοκκινόμαυρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι που κούνησε μαντήλι ο Νιλς Ζατλτης. Δεν ξέρω.. ρωτάω. Δεν αποκλείεται να έπαιξαν ρόλο και οι προγνώσεις καιρού. Το μετεωρολογικό δελτίο. Αφού θα συνεχίσει να είναι κακός. Αλλά ας σταματήσουμε την όποια πρακτορική και συνωμοσιολογική προσέγγιση. Δεν αλλάζει τίποτα. Επίσης, δεν αλλάζει ότι όλοι μιλούν για ακόμη ένα μεγαλειώδες και αλησμόνητο φιάσκο της νυν διοίκησης.

Συμπέρασμα : Η Παναχαΐκή δεν πατάει καλά. Αν δεν βρει τις ισορροπίες της σύντομα, τότε θα βρεθεί πιθανόν σε τέτοια κατάσταση από την οποία δύσκολα θα ξεμπερδέψει. Δεν είναι μόνο ότι δεν έγινε η συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι η καταστροφική παρουσία της ομάδας στα τελευταία ματς, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει. Φανερό ότι οι παίκτες κάνουν υπερπροσπάθεια για να καλύψουν την ανεπάρκεια, την αντικανονική, την ανορθόδοξη προετοιμασία, που δεν γίνεται να μείνει πια κρυφό σχολείο.

Διαβάσατε επίσης : Εμπλοκή Μυτηλιναίου στην Παναχαΐκή;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.