Διπλό δυνατό “χτύπημα» στις “Γραμμές” Live από τον Γιάννη Αλεξοπουλο

Διπλό δυνατό "χτύπημα» στις "Γραμμές" Live από τον Γιάννη Αλεξοπουλο

Από τη στιγμή που το tsipasblog.gr “αποκάλυψε” πως ο γνωστός φωτογράφος και συνέταιρος του Παναγιώτη Βασιλειάδη στο Romeo της Πάτρας, ο «χαμηλών τόνων» σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος γενικότερα, αλλά ιδιαίτερα εργατικός και τελειομανής σαν επιχειρηματίας, Γιάννης Αλεξόπουλος, είναι ο νέος γενικός κουμανταδόρος στις «Γραμμές Live», όλοι ήταν σίγουροι για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Πράγματι, ο Στέφανος Κορκολής ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες 7 εμφανίσεις του και ήταν sold out όλες .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα επόμενο σχήμα πάντως θα είναι ακόμη πιο δυνατό. Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το tsipasblog.gr, θα αποτελείται από δύο πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το δικό τους στίγμα στα μουσικά πράγματα της χώρας. Ο λόγος για την Γλυκερία και την Μελίνα Κανά, οι οποίες θα κάνουν έναρξη στις 25.1 (ημέρα Σάββατο).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μαγαζί θα δουλέψει διήμερο (Σάββατο και Κυριακή απόγευμα) και εκτός από ποιοτικά μουσικά ακούσματα, θα έχει και φαγητό καλό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.