Ο αγώνας δεν σταματάει

Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα! Πουλάει αυτό το σύνθημα, αυτό το “κόλπο”, αυτή η Αμερικανιά. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, δεν θα μπορούσε. Παραμύθι, παπάτζα! Η απάτη. Να λες στον άλλον ότι δεν σημαίνει τίποτα, που μίλησε για όλα όσα ρωτήθηκε, απάντησε με ειλικρίνεια και χωρίς προκάτ απαντήσεις, ήταν ζεστός και ανθρώπινος, όπως είναι πάντα. Ήσουν έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερες, και για αυτό παύουμε να ασχολούμαστε μαζί σου.  

Δεν θα παίξουμε σ’ αυτή τη δόση. Όχι. Α, έτσι δεν παίζουμε. Ε, τότε θα σου δώσω το όνομα Φίλιππος Καμπούρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος. Υποψηφιότητα ως Βουλευτής είχε θέσει με το κόμμα “Πρώτα Ελλάδα. Πρώτα οι Έλληνες” Για πρώτη φορά το έκανε. Για τόσο λίγο δεν εκλέχτηκε, και πάει τελείωσαν όλα; Όχι, κύριε! Όταν έχεις μάθει να αγωνίζεσαι, δεν σταματάς ποτέ. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, να συνεχίσει και ο κόσμος θα είναι δίπλα του. Δεν πειράζει, με την επόμενη φορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Πως ο Συμεών Κουπελόγλου έβαλε το “γκολ”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.