Πως ο Συμεών Κουπελόγλου έβαλε το “γκολ”

Να το πούμε σωστά. Προϊόν είναι η πολιτική. Και ο κάθε υποψήφιος είναι παραγωγός του πολιτικού θεάματος. Έτσι είναι.

Με την ευκαιρία να αποκαλύψουμε ποιος πράγματι προσέφερε προϊόν ελκυστικό και γοητευτικό, αυτό που ήθελε ο κόσμος, σε όλη την εκλογική περίοδο. Ο οποίος από την πρώτη στιγμή, δημόσια είπε το Τσίπας Μπλοκ, ότι δεν μπήκε στο γήπεδο για τη συμμετοχή, δεν τον ενδιαφέρει αυτό, δεν έχει μάθει σε συμμετοχές, έχει βάλει στόχο μόνο το γκολ. Καμιά σχέση με το “πάμε για την εμπειρία, και όπου βγει”. Κι άλλα παρόμοια κα σχετικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μ’ άλλα λόγια, ο Συμεών Κουπελόγλου, παρότι επιχειρηματίας άνθρωπος, όμως με πολύ προχωρημένη προεκλογική καμπάνια, σμπαράλιασε το νευρικό σύστημα των αντιπάλων του, κι αυτοί δεν μπορούσαν ούτε στιγμή να ακολουθήσουν το παιχνίδι κλάσης του. Κρίθηκε από τους συμπολίτες του, τους Θεσσαλονικείς, πως πρέπει να είναι ένα από τα “όπλα” του Κυριάκου Βελόπουλου μέσα στη βουλή. Βγήκε δεύτερος στην σταυροφορία και μια νέα και μεγάλη σελίδα ανοίγεται για αυτόν.

Το μήνυμα που έστειλε, σε όλους αυτούς που δικαίωσαν τον έντιμο αγώνα του :

“Ο αγώνας μας δικαιώθηκε. Η πίστη σας στην υποψηφιότητά μου με ανέδειξε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης, στη δεύτερη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη. Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους εσάς που παλέψατε στο πλευρό μου.

Η είσοδός μου στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί ύψιστη τιμή και βαρύτατη ευθύνη. Μπήκα στην πολιτική για να γίνω η φωνή εκείνων που δεν μπορούν να ακουστούν. Δεν θα παρεκκλίνω ούτε χιλιοστό από αυτή τη δέσμευση.

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Βελόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τη συνεισφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Η Ελληνική Λύση δέχτηκε έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου, όμως κατάφερε να βγει ισχυρότερη. Αύξησε την κοινοβουλευτική της παρουσία και παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη που βάζει πρώτα τους Έλληνες.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν και τη δύναμη που μου έδιναν σε αυτό τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα.

Ξεκινάμε! Πρώτα η Ελλάδα πρώτα οι Έλληνες…”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Συμεών Κουπελόγλου Βουλευτής A' Θεσσαλονίκης Ξεκινάμε μαζί! Σας ευχαρστώ! Πρώτα η Ελλάδα Πρώτα 이 Έλληνες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΚΕΛΟΠΟΥΛΟΟ"

Διαβάστε επίσης : Πράματα και θαύματα και στην Αχαΐα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.