Μπάμπης Ρέγγας (Ώρα Αποκαλύψεων): «Μπάσιμο» και στην νυχτερινή διασκέδαση- Αγόρασε την ιστορική «Αυτοκίνηση»

Μπάμπης Ρέγγας

Τέρμα τα αινίγματα και οι γρίφοι. Η στιγμή, η επίσημη, η ονομαστική, έχει φτάσει. Σε καιρούς δύσκολους, απίθανους και “στριμωχτικούς”, που αρκετοί δεν την βγάζουνε καθαρή, όσο κι αν προσπαθούν, αυτή τη στιγμή ακριβώς, επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην νυχτερινή διασκέδαση, μέσω της ιστορικής “Αυτοκίνησης”, στην Λεωφ. Κηφισίας 7, στο Μαρούσι. Και με πλάνο, πολύ προχωρημένο, που ήδη το «τρέχουν» οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του. Θανάσης Χρονόπουλος και Σταύρος Γαβριήλ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Θανάσης ΧρονόπουλοςΣταύρος Γαβριήλ

Ο επιχειρηματίας ποιος είναι και που λέμε τόσες μέρες; Ο Μπάμπης Ρέγγας, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ομίλου ”Rengas Group ”, που σήμερα, στα Βαλκάνια (Ελλάδα, Αλβανία, Κόσοβο) και προσφάτως και στην Τουρκία, “παίζει μπάλα” μεγάλη σε διάφορα αντικείμενα. Με πιο σημαντικά από αυτά, στα πετρελαϊκά, τα ναυτιλιακά, στο κομμάτι το συμβουλευτικό επιχειρήσεων, αλλά και στην εστίαση. Από πελάτης του Padam στη Γλυφάδα, έγινε μέτοχος του βασικός και θέμα ημερών ολίγων, να γίνει και σε ακόμη ένα στου Ψυρρή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέει το πρόγραμμα; Από εδώ και πέρα. Πολλά μεγάλα κόλπα. Το μαγαζί θα λέγεται “Αυτοκίνηση 81”, το οποίο όταν θα είναι σε θέση να μας παρουσιαστεί, θα είναι με διακοσμητική πρόταση, εντελώς στην κατηγορία του πρωτοποριακού, που θα έχει στόχο, να πετύχει την ελίτ.

Θα σας έλεγα και για εκείνα τα πλάνα, που αφορούν τους τραγουδιστές, που θα στελεχώσουν το μουσικό σχήμα. Αλλά υπάρχει ακόμη καιρός για αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συζητήσεις που ξεκίνησαν, αφορούν μόνο ονόματα της πρώτης γραμμής και είναι αποδεδειγμένο αυτό, όχι κάτι άλλο.

Όλα αυτά, το ξανάτονίζω. Στο μπέρδεμα επάνω. Σε εποχές ανωμαλίας. Στην απόλυτη κατάρρευση της οικονομίας. Αυτός λοιπόν ο καιρός, προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία στον κο Ρέγγα, να κάνει “μπάσιμο” και στην νυχτερινή διασκέδαση.

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.