Γενέθλια με μήνυμα στο Padam

Γενέθλια party. Το πράμα μιλάει μόνο του. Με δυο μονάχα λεξούλες, πολύ μικρές και παγκόσμιες. Αυτός που θα βρεθεί σε γενέθλιά party, μια σκέψη έχει. Μια επιθυμία. Είτε διότι ο ίδιος το ζήτησε, είτε ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση. Είτε πήγε σόλο, είτε με παρέα. Είτε είναι παντρεμένος, είτε όχι.

Όπως και να ΄χει, το έργο υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες. Να ”παίξει” ζεστό, οικογενειακό κλίμα στο πρόσωπο του άνδρα, της γυναίκας, αυτουνού που γιορτάζει, και όχι μόνο τα δημοσιοσχετίστικα, για να τους δείξουν οι κάμερες. Κι ένας άνδρας που το ένιωσε αυτό, ότι η δουλειά του είναι κάτι παραπάνω από δουλειά, είναι η δεύτερη οικογένεια του, στους πολύ ζόρικους καιρούς που ζούμε, είναι ο Θανάσης Χρονόπουλος. Ο τύπος αυτός, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του γνωστού all day στη Γλυφάδα, του Padam, που εν μέσω πανδημίας και μέτρων, έχει πάρει τα πολύ πάνω του..Και όλοι το έχουν πάρει χαμπάρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη γίνει παρεξήγηση. Το έχει πάρει τα πολύ πάνω του, περιορίζεται σε νορμάλ καταστάσεις. Όχι από συνωστισμούς και μη τρήσης των μέτρων και ύπουλα παιχνιδάκια. Όχι, τέτοια. Αυτά σε ρεπερτόρια άλλων, για περισσότερο ”προχωρημένους”. Αλλά ας μην ξεφύγουμε. Ο αδερφός Θανάσης, έγινε κατά ένα χρόνο σοφότερος και όλο το Padam, ήταν δίπλα του, στο Padam, να του ευχηθούν. Σύσσωμοι όλοι. Από το προσωπικό, μέχρι την κεφαλί, τον Λεάνδρο Ζέρη και τον Μπάμπη Ρέγγα.

Τον δεύτερο τον βλέπετε, στο κάτω στιγμιότυπο, που εξασφάλισε το tsipasblog.gr, να τον αγκαλιάζει, μεταφέρνοντας του το μήνυμα “Μη μασάς, εγώ είμαι εδώ”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.