Του τη βγήκε πάλι

Κυριάκος Μητσοτάκης - Σταμάτης Γονίδης

Στο τελευταίο του διάγγελμα, ο Πρωθυπουργός ζήτησε να μην αμφισβητούμε τους επιστήμονες και μίλησε για λίγους… “ψεκασμένους”. Βρήκε την αφορμή, για να του βγει πάλι από την στροφή, όπως έχει κάνει άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Στο πρόσφατo, που του είχε πει πως “η κυβέρνηση του, προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στον πολιτισμό και στην οικονομία της χώρας” και αμέσως μετά που τον “σκούπισε” και πάλι. Όχι ο αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοράκη δεν είναι ανταγωνιστής του στην πολιτική, ούτε κάποιος μεγαλό επιχειρηματίας. Είναι ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, που με λόγια συγκεκριμένα, όχι αφηρημένη ζωγραφική και αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι πιο προσεκτικός, και κλείνοντας, αναρωτιέται “Πως γίνεται στην κινεζική Γιουχάν, που πρώτό εμφανίστηκε ο ιός, να εξαφανίστηκε και σε μας τίποτα;”

“Θα περίμενα από τον κύριο Μητσοτακη, να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και να σέβεται και τις απόψεις όλων των πολιτών, διότι κι ο ίδιος έχει κάνει λάθη και το γνωρίζει. Καταλαβαίνω την αγωνία του, αλλά δεν αρμόζει σε έναν ηγέτη κράτους, αυτή η συμπεριφορά προς τον λαό του. Πρώτα, έπρεπε να επισημάνει τα δικιά του λάθη κι εφόσον πιστεύει ότι ο ιός είναι πράγματι τόσο επικίνδυνος, καλό θα ήταν αντί της λέξης ψεκασμένοι κι αντί των προστίμων να μιλήσει με αγ σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο λαό, που τον έχουν πνίξει τα μνημόνια και τώρα τους γονατίζει αυτός ο ιός, που προήλθε από την Γιουχαν…όπου πριν λίγες ώρες εκατομμύρια Κινέζοι χωρίς μάσκες γιορτάζουν τις κολοκύθες, αυτά δεν τα βλέπετε;;;Στην εστία της μόλυνσης εξαφανίστηκε ο ιός; Πως να μην είναι κάποιοι δύσπιστοι; Πάρτε το πρόστιμο πίσω όσο είναι νωρίς…Σταματης”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.