Δείτε με εικόνες, τι φτιάχνει ο Ρέγγας

Κακό ο Κορονοϊός, πόλεμος κανονικός, δικτατορία, ολοκληρωτικό καθεστώς, λένε. Αλλά αυτό το μικρόβιο, ο ιός, δεν είναι πόλεμος. Είναι κάτι πιο χοντρό. Παραμύθι, λοιπόν, ότι το μεγάλο κακό είναι ο πόλεμος. Όπως και να τον αποκαλέσεις, η ουσία είναι μία. Μια χώρα, μια ήπειρος, έναν πλανήτης, λες και τον κρατώ στη φούχτα μου, τον συνήθισε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Η ζωή δεν σταματά. Χάνεται ο αδελφός, ο αρραβωνιάρης, ο γείτονας, αλλά οι ζωντανοί συνεχίζουν να δουλεύουν, να ξυπνάνε, να κοιμούνται, να ερωτεύονται, να εκκλησιάζονται, να διασκεδάζουν. Κι αυτό.

Και το παράδειγμα της ημέρας, για μένα που κάθομαι και ξεψαχνίζω τα social media, είναι ο Μπάμπης Ρέγγας, του Ομίλου ”Rengas Group ” που, την τελευταία δεκαετία, στα Βαλκάνια (Ελλάδα, Αλβανία, Κόσοβο) και προσφάτως και στην Τουρκία, δραστηριοποιείται σε διάφορα αντικείμενα. Με ένα από αυτά, τα πρατήρια καυσίμων, που αναπτύσσεται βήμα βήμα. Σοβαρά, μετρημένα και (κυρίως) ποιοτικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ψάχνοντας λοιπόν, είδα τι ανέβασε στο intagram του. Και ιδού :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.