Μόνο στο Tsipasblog! Το “κρυφό” όραμα του Βέρτη – Φτιάχνει ολόκληρο “χωριό” και αλλάζει -ξανά- την νύχτα!

Μόνο στο Tsipasblog! Το "κρυφό" όραμα του Βέρτη - Φτιάχνει ολόκληρο "χωριό" και αλλάζει την νύχτα!

Ο τραγουδιστής με την ασυναγώνιστη και ανεπανάληπτη αναγνωρισιμότητα. Νίκος Βέρτης, το όνομα του. Αρκεί το Βέρτης. Δεν υπάρχει δεύτερος σαν κι αυτόν. Θέλει να αλλάξει τον κόσμο της ελληνικής νύχτας. Αυτά δεν γίνονται. Δεν έχουν γίνει ποτέ, από κανέναν. Ούτε και πρόκειται να γίνουν από κανέναν άλλον εγχώριο καλλιτέχνη, γιατί επιχειρηματικά έχουν γίνει και γίνονται από τον Μπερτάκη. Εκτός και αν κάνει την έκπληξη ο Ρέμος, του χρόνου που θα “κατηφορίσει” στην Αθήνα. Οι αλλαγές, ό,τι θεωρείται αλλαγές, δεν έρχονται μόνες του. Το εμπόριο της… νυχτερινής αλλαγής και της διασκεδαστικής ανατροπής δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει.

Το tsipasblog.gr έχει αναφερθεί με αναλυτικό και εκτενές ρεπορτάζ πως ο όχι κανονικός, αλλά ο Made in USA Νίκος Βέρτης, εκτός των άλλων εντυπωσιακών καινοτομιών, που έχει θέσει σε λειτουργία ήδη στο “ΥΤΟΝ”, προσανατολίζεται να φτιάξει -και- κλαμπ, ακριβώς δίπλα. Αυτό είναι αποτέλεσμα-συμπέρασμα επίμονης δημοσιογραφικής έρευνας μου. “YTON the music show” και “The Y Project Club” -αν ονομαστεί έτσι- θα διαχωρίζονται με διπλό τζάμι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με αφορμή το ρεπορτάζ αυτό, κύκλοι της αγοράς της νύχτας σημειώνουν στο TsipasBlog πως το “κρυφό” όραμα του “μεγάλου” Βέρτη είναι πολύ μεγαλύτερo από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Συγκεκριμένα, με τις 4 σουίτες, το εστιατόριο, το δάπεδο δίπλα στη πίστα, που γυρνάει μαζί με τους καναπέδες και τον κόσμο, το κλαμπ που το έχει στα σκαριά, αλλά και οτιδήποτε άλλο μελλοντικό “συλλάβει” ο πρωτοποριακός και “αμερικάνικος” νους του, πάει να φτιάξει ένα ολόκληρο “χωριό”, με εναλλακτικούς χώρους ψυχαγωγίας, στην Πέτρου Ράλλη.

Το όραμα του, πάντως, δεν είναι καινούργιο, αλλά έρχεται από το παρελθόν. Από τα “αποθεωτικά” χρόνια στο Fantasia. Τότε, όπως είμαι σε θέση να το ξέρω, είχε κάνει πρόταση εξαγοράς του στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, που του ανήκει, αλλά δεν τα… βρήκαν.

Τελικά, σε καλό του βγήκε.

Διαβάστε επίσης : Αγαπάει τον Χριστό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.