Νίκος Βέρτης : H ιδιωτικότητα και οι παροχές του, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από σουίτες πεντάστερου ξενοδοχείου

Νίκος Βέρτης : H ιδιωτικότητα και οι παροχές του, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από σουίτες πεντάστερου ξενοδοχείου

“ΥΤΟΝ the music show”, κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις, ειδικά αυτή τη σεζόν με τον Νίκο Βέρτη.

Είναι σίγουρα ένας χώρος, που διακρίνεται για την καλαισθησία του, την μοντέρνα διακόσμηση, και την αίσθηση της ζεστασιάς που υπάρχει διάχυτη σε όλο το μαγαζί

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έντονα χρώματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός, που μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες της βραδιάς, μεγάλοι και άνετοι καναπέδες, σύγχρονο μπαρ, μια πλειάδα, συνθέτουν το σκηνικό ενός πραγματικά πανέμορφου, όσο και λειτουργικού καταστήματος.

Στα παραπάνω προσθέστε και το ευγενέστατο και πάντα έτοιμο να ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη, service καθώς και τις άκρως προσιτές τιμές, που για κανέναν λόγο δε θα αποτελέσουν εμπόδιο στην επιθυμία σας να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του μαγαζιού.

Οι τρόποι για να απολαύσεις το πρόγραμμα είναι πολλοί, αφού υπάρχουν αναπαυτικοί καναπέδες κατάλληλα τοποθετημένοι σε όλον τον χώρο, αλλά και αρκετά stands που δίνουν έντονα την αίσθηση του πολύ αγαπητού πλέον, live clubbing.

ΤO ΥΤOΝ είναι εκείνο το μαγαζί που άλλαξε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και ανέβασε τον πήχη της μουσικής και αισθητικής σύστασης πολύ ψηλά.

Oμολογουμένως ένας χώρος, άκρως καταξιωμένος στη συνείδηση των οπαδών του. Ισραηλινοί , Ισπανοί , Γερμανοί , Αμερικανοί , Ρουμάνοι , Βούλγαροι, Κινέζοι, σχεδόν από όλο τον κόσμο έρχονται να απολαύσουν στο “ΥΤOΝ the music show” τον Νίκο Βέρτη της καλής ελληνικής μουσικής, ως μία από τις απόλυτα must επιλογές για να φτάσει η διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε φυσικά και την μοναδική πισίνα στο μπροστινό μέρος της σκηνής, με show που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα και τοποθετούν το ΥΤOΝ σε μια κλίμακα οπτικοακουστικού υπερθεάματος.

Πρόκειται για ένα από τα στολίδια της νυχτερινής Αθήνας και είναι ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί που κρατά αναλλοίωτο το κομμάτι της διασκέδασης από την παλιά εποχή της πρωτεύουσας, αφού όλα τα άλλα είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένα και εξελιγμένα σε βαθμό που δεν πίστευε κανείς πως μπορεί να γίνει.

«Τhe Y Project», ένα εστιατόριο, με υπέροχες γευστικές δημιουργίες Γιαπωνέζικης κουζίνας, που γι´ αυτή τη χρονιά, θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος και γνωστός παγκοσμίως chef, Take.

Το «Τhe Y project» πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου γαστρονομικό προορισμό, που θα ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές αναζητήσεις του κοινού. Λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 22:00 – 1:00, μετά τα μεσάνυχτα και από τις 2:15 – 4:00.

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο φαντασμαγορικό ΥΤOΝ

Την επιμέλεια και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama και Entertainment productions.

Διαβάστε επίσης : Μόνο στο Tsipasblog! Το «κρυφό» όραμα του Βέρτη – Φτιάχνει ολόκληρο «χωριό» και αλλάζει την νύχτα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.