“Μια νέα εποχή και οποίος την αντιληφθεί πρώτος θα σωθεί”

"Μια νέα εποχή και οποίος την αντιληφθεί πρώτος θα σωθεί"

Το λουκέτο στην νύχτα δεν έρχεται πλέον με απόφαση υγείας. Έρχεται από μόνο του. Ακόμα και όπου δεν υπάρχει ωράριο.

Λίγο ο φόβος αρκετών με τα πολλά κρούσματα και τις συνθήκες συγχρωτισμού, λίγο να σκέφτεσαι τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους στην οικογένεια σου, λίγο να σκέφτεσαι πιθανή ταλαιπωρία με τεστ που κοστίζουν και καραντίνες ατομικές αν κάποιος έχει κάτι, λίγο η έλλειψη διασκέδασης πραγματικής για τους παλιούς, καθώς ο φόβος και η απουσία του είμαστε ένα, όπως λέγαμε παλιά στα μπαρ, σε χαλάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι ακριβές τιμές, πάρα τις νέες συνθήκες και η ευκολία πλέον να βρεις κάποια που να φλερτάρεις από το διαδίκτυο και αντίστροφα και να πιείτε τα ποτά σας σπίτι σας τώρα που δεν υπάρχουν ταμπού, απομακρύνουν από τη νύχτα τους έχοντες και κατέχοντες και παλιές καραβάνες.

Διαβάστε επίσης : Το δούλεμα με τη νύχτα

Οι νέοι συνήθως δεν έχουν λεφτά, ακόμα και αν έχουν όρεξη να ζήσουν πράματα και να δουν.
Επίσης, η νέα διασκέδαση το καλοκαίρι και των έχων άνεση είναι τα μπιτς μπαρ και το μεσημεριαπογευμα.

Και η τεχνολογία, ειδικά στους νέους τους φέρνει ακόμα πιο κοντά χωρίς την ανάγκη των μαγαζιών που κοστίζουν και ακόμα πιο ακριβά γι αυτούς και σταδιακά την απαξιώνουν.

Οι όλων των ειδών μαγαζάτορες και οι συμμετέχοντες (πχ καλλιτέχνες) πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ήρθε οριστικά μια νέα εποχή και οποίος την αντιληφθεί πρώτος θα σωθεί.

-Σωτήρης Γεωργίου / Facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.