Ετοιμάζουν πολλά

Έτοιμοι να ξανά "δαγκώσουν" οι Voodoo-αιοι

Συμβαίνει. Δυο να σκοτώνονται για μήνες, για χρόνια, και ξαφνικά να φιλιούνται στο στόμα, που λέει ο λόγος. Καμιά έκπληξη. Συμβαίνει και το άλλο. Κολλητάρια, που πάνε πακέτο σ’ όλα, και μετά από ένα μήνα, πιθανόν και μια εβδομάδα αργότερα, να έχουν τις ίδιες διαπροσωπικές σχέσεις. Και οι οποίες σχέσεις, να τους οδηγήσουν στην απόφαση να μεγαλώσουν τη δύναμη του στρατοπέδου τους. Φως φανάρι ποιοι είναι.

Πάμε, λοιπόν, σε πιο συγκεκριμένο πράγμα. Επειδή είναι γερά εντός κόλπου, το συνεργείο συνεργατών της πολυμελούς ομάδας των Voodoo Restaurant Bar, Voe, Mind The Gap, City Zen Athens, Boiler Room, The Brunch Factory, Pinelopi -Mnistires-σίγουρα μου διαφεύγουν και άλλα- το αποφάσισαν. Να συνεχίσουν με την ίδια πετυχημένη συνταγή. Έτσι, οι σύμμαχοι, ενάντια στην κρίση και τον κορονοϊό, είναι έτοιμοι να ..απλώσουν στο τραπέζι το νέο σχέδιο τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε και λέμε :

-Ως προς το “ξενυχτάδικα”, αναμένουν τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης.

-Δύο νέα μαγαζιά ετοιμάζουν στο Θησείο (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων) και θα μείνει “κάγκελο” όλη η Ελλάδα.

– Ετοιμάζουν στο Παγκράτι λατινοαμερικάνικο μαγαζί, το οποίο θα είναι το παλιό “Πηνελόπη και Μνηστήρες”. Αν όμως, επιτρέψουν τα μέτρα, θα μείνει ως έχει.

-Ετοιμάζουν κρεατάδικο εν ονόματι «Σπάλα» στο Χίλτον από πίσω.

Από αρχές Σεπτέμβρη και κάθε εβδομάδα θα ανοίγουν από ένα..

Διαβάστε επίσης : Και νέα αγορά ο γάτος της πιάτσας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.