Μαρούσι – Νύχτα : Τρία νέα project και γίνεται πάλι το επίκεντρο

Η ζωή έχει γυρίσματα, που λένε. Κάποτε, και δεν μιλάμε για χρόνια πολλά πριν, το Μαρούσι, τα Βόρεια Προάστια πιο χοντρικά, με κοινό που έχει λεφτά, αλλά είναι επιλεκτικό, ήταν ο πρώτος στόχος των επιχειρηματιών της νύχτας. Να πιάσουν μαγαζί σε μια… πιασιάρικη γωνία και μαζί να πιάσουν την καλή. Το πολύ χοντρό μεροκάματο. Σε λίγο ή πιο μετά, πάνε αυτά, πέθαναν.

Σήμερα; Έχει γυρίσματα η ζωή είπα παραπάνω πως λένε, και όχι τυχαία. Το έργο ξαναγυρνάει εκεί, που ήταν πριν κάποια χρόνια. Ιδιαίτερα μετά το κόλπο της Αυτοκίνησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακολούθησε ο Γιάννης Μωράκης. Κάνει come back στο «Gotham», το οποίο θα το μετονομάσει Cabaret και θα βάλει Νίκο Απέργη-Ηλία Μπογδάνο. (Διαβάστε εδώ )

Και του δίνουν να καταλάβει. Επιχειρηματίας, στο μικρό Παναγιώτης και στο Παρατσούκλι ΠΙΤ, πήρε το 4711 Club και θέλει Βρεττό-Καλίδη-Κελεκίδου…αλλά ο Βρεττός έκλεισε Voodoo, όποτε, είτε θα πάει με τους άλλους δύο (Καλίδη-Κελεκίδου), είτε θα βάλει και κάτι άλλο σε αυτούς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.