Αυτοκίνηση loading 90%

Εκεί βρίσκει σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου, την εξέλιξη των εργασιών, της ολικής, όχι της μερικής, ανακαίνισης, μετά από τρεισήμισι μήνες, που το Tsipas Blog έκανε την μέγα αποκάλυψη. Βγαίνει για τα καλά από το χρονοντούλαπο της νυχτερινής Αθήνας. Η Αυτοκίνηση!

Ποια προοπτική μπορεί να έχει στο πρωτάθλημα, αυτό το νυχτερινό κέντρο, με ιστορία μεγάλη, που βρίσκεται σε περιοχή με έχοντες, το Μαρούσι; Υπάρχει μεγάλη προοπτική, αυτό δείχνουν οι πρακτικές τους, μέχρι τώρα, πάνω στην σκακιέρα. Δεν είναι εγκλωβισμένες, καταδικαστικές και αταίριαστες για το μέγεθος της Αυτοκίνησης. Μ’ άλλα λόγια, έχουν… ξεφεύγει, δεν έχουν καμία σχέση, με ομάδες άλλες, που είναι κολλημένες, τα τελευταία χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φαίνεται ξεκάθαρα. Πρώτα η ανανέωση του χώρου, μετά, το σχήμα που έκλεισε. Γαρμπή-ΜενιδιάτηςAlcatrash.

Και αν πάμε σε lockdown, έστω σε περιοριστικά μέτρα, που θα ρίξουν μαύρο στην νυχτερινή διασκεδαστή ; Ποιος το ξέρει; Ο κανένας. Το tsipasblog.gr λέει πως Όχι. Αλλά έστω τα πράγματα να πάνε στο χειρότερο. Τίποτα δεν χάνεται. Η Αυτοκίνηση θα είναι πανέτοιμη, υγιής και υπερπλήρης, έτοιμη να ριχτεί στη μάχη, να εισβάλει στο γήπεδο, όποτε της κάνουν σήμα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.