Come back στα Βόρεια Προάστεια, με γνωστό μαγαζί, με αυτό το σχήμα

Ανοίγει νέο μαγαζί, νυχτερινό, που είναι παλιό γνώριμο, στα Βόρεια Προάστια, μετά την “Αυτοκίνηση”. Λίγο πιο πάνω. 600αρι-700αρι. Είχε μάλιστα αγοράσει το οίκημα, μαζί με άλλους, για 2 εκατομμύρια ευρώ. Και το 2015, είχε ενώσει στη σκηνή του, Λευτέρη Πανταζή με τον Νίνο.

Θα σας πω και ποιους, ξέρω τι γίνεται, το έμαθα, το είδα με κυάλια νυχτός, θα βάλει, στην επιστροφή του χώρου αυτού. Νίκος Απέργης και Ηλίας Μπόγδανος. Αυτοί τον εκφράζουν αυτοί. Γιατί, βλέπει, είναι δυνατοί. Τους πάει, μαζί να κουβαλήσουν αυτή την αποστολή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντιληπτό πως διαβάζουμε Τσίπας Μπλοκ. Λέω για τον επιχειρηματία, που φτιάχτηκε μόνος του, από το μηδέν εντελώς και σήμερα, διευθύνει, κουμαντάρει πολλά μαγαζιά και καλά μαγαζιά, τον Γιάννη Μωράκη. Ένας gentleman.

Και το μαγαζί είναι το «Gotham», το οποίο όμως, θα λέγεται Cabaret, θα ανακαινιστεί πλήρως και σύντομα θα σας δείξουμε υλικό.

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ»: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΗ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! | ΔΡΟΜΟΣ  89.8 FM
Ηλίας Μπόγδανος: Τον λατρεύει ο Robbie Williams κι ο David Guetta και  καταλάβαμε το γιατί - TeenQueen.gr

Διαβάστε ακόμα: Νέα «βόμβα» για την “Αυτοκίνηση” από τον Ρέγγα –Αυτό είναι το τελικό, πολύ δυνατό σχήμα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.