Marina Tower, το πιο μεγάλο έργο, που θα έχουμε δει από συστάσεως του ελληνικού κράτους- Ένα παιχνίδι για πολύ μεγάλους παίκτες! Δημήτρης Φιντιρίκος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Θοδωρής Καρυπίδης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Interkat)..Και είναι και πολλά άλλα «κεφάλια», από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, που αγόρασαν -μέχρι τώρα- σπίτι στον ουρανοξύστη των 200 μέτρων, στο Project Ελληνικό – Όλα τα τρανταχτά ονόματα – «Ζαλίζει» η λίστα!

Ο κάθε χάλιας ό,τι θυμάται, χαίρεται. Μας πυροβολούν καθημερινά μ’ ένα κάρο μαλακίες πολιτικοί και δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και παρουσιαστές. Ποτέ άλλοτε ο άνθρωπος δεν ήταν τόσο ανυπεράσπιστος. Με τη δικτατορία των μήντια και τον ολοκληρωτισμό της μεγαλύτερης πόρνης της αιωνιότητας, λέω για την τεχνολογία, ο άνθρωπος σήμερα θέλει, δεν θέλει έχει μετατραπεί σε άβουλο θύμα μιας δίχως έλεος επίθεσης.

Το Tsipas Blog είναι φως. Ένα ξυπνητήρι. Τι έγραψε στις προάλλες στα σοβαρά;  Ο γεννημένος μπορείς τα πάντα να καταφέρεις, αρκεί να το θες. Αφορούσε τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο. Και η έμπνευση ήταν η παρουσία του στο πιο μεγάλο έργο, που θα έχουμε δει από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Στο Project Ελληνικό. Και εξασφάλισε κατ’ επέκταση, την θέση του, στο Marina Tower, που θα ανεγερθεί στην περιοχή της μαρίνας του Αγίου Κοσμά. Στο πρώτο «πράσινο» ουρανοξύστη στην Ελλάδα. Στο ψηλότερο κτίριο. Ο ουρανοξύστης με επιφάνεια 45.000 τ.μ, ύψος 200 μέτρα, τους 45 ορόφους και τα 200 υπερπολυτελή διαμερίσματα. Ένα αρχιτεκτονικά κόσμημα που έρχεται από το μέλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πόσες πιθανότητες έχεις να γίνεις γείτονας του; Δεν έχεις καμία, θα γίνει πραγματικότητα παρά μόνο αν ψάξεις στα όνειρα σου, στα αστέρια, σ’ άλλον πλανήτη. Αυτό είναι το ζουμί. Η ουσία. Το παιχνίδι, αυτό, λοιπόν, είναι για πολύ μεγάλους παίκτες, αυτοί που όλοι μάθαμε να λέμε «Κεφάλια». Να σταματήσουμε με την ανάλυση του θέματος, και να πέσουμε σε λεπτομέρειες, στο ποιοι άλλοι θα γίνουν οι πρώτοι ένοικοι του πύργου των κατοικιών του Ελληνικού.

Δείτε όλα τα ονόματα : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.