Τραγικός! Ούτε στο πιο διάσημο «τσίρκο» του κόσμου, το Τσίρκο του Ήλιου, τέτοιο καραγκιοζλίκι! Eίχαμε χρόνια να το δούμε – Έχοντας συγκεντρώσει θεατές, η κάμερα να καταγράφει και με το τρυπάνι στο χέρι, η “μάχη” -λέει- του Δημάρχου Αλίμου για την δημοτική περιουσία- Εμείς λέμε πάντα κολλημένος με τον μπάρμπα Βλάση

Παραλιακό μέτωπο Αλίμου. Η μάχη του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, λέει, για να αποδοθεί η δημοτική περιουσία στους πολίτες. Και η κάμερα να τον καταγράφει, νευρικό, φωνάζοντας : “Λευτεριά στο δημόσιο χώρο. Μιλάμε για δημόσιο κλειστό χώρο, που κάποιοι καταπατητές θέλoυν να το εκμεταλλεύονται. Φτάνει! Τέλος!”.

Και δεν στα είπαμε όλα. Το τσίρκο έχει και τρυπάνια. Αφού λέει ότι λέει, δεν περιμένει καθόλου, και λες και είναι ο σωσίας του Τζον Ράμπο, με τέτοιο τσαμπουκά! Χωρίς να έβαλε και ρολεξ ρολόι στο χέρι. Το πρόσεξε. Αρχίζει να τρυπά τα πλακάκια, που ανήκουν σε κάποιο παραλιακό μαγαζί, όπως δείχνει η εικόνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πλάκα μας κάνεις! Κι, όμως, καθόλου πλάκα. Ξέρεις, πως δεν ξέρεις, πριν ελάχιστες ώρες, το πως ξεκίνησε και που είμαστε σήμερα στο προσωπικό πόλεμο αυτόν, το αποκάλυψε το Tsipas Blog!  

Δεν ντρέπεται, ρε; Είναι δυνατόν να μιλάνε για την μάχη του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη για την δημοτική περιουσία (!). Ποια μάχη; Με μια λέξη! Τσίρκο και καραγκιοζιλίκι άνευ προηγουμένου! Και ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, θα μεγαλώσει, να εμπλουτιστεί και το τσίρκο του! Φτάνει για τους ψήφους. Φτάνει να καταφέρει να νικήσει τον μπάρμπα Βλάση.

Το απίστευτο show. ΔΕΙΤΕ ΤΟ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.