Ο γεννημένος μπορείς τα πάντα να καταφέρεις, αρκεί να το θες

Σε 37 χρόνια ζωής. Κατάφερε το ακατόρθωτο, το αξιοθαύμαστο. Το 0 να το 100. Ξανά και ξανά. Και το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης, χωρίς σπουδές, γιατί δεν του άρεσε το διάβασμα. Τι σημαίνει αυτό ; Πως είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου, σήμερα ένας από τους πιο δυνατούς Έλληνες επιχειρηματίες, που δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Και όχι σε έναν κλάδο, σε πολλούς κλάδους. Το βλέπεις καθημερινά στις ιστορίες του στο instagram. Μια η αλυσίδα καταστημάτων εστίασης (κομμάτι της Momentum Group), μια το real estate, μια τα ξενοδοχεία, μια η φαρμακευτική κάνναβή, μια τα υπερπολυτελή αυτονόητα, μια ο χώρος της ναυτιλίας, με πωλήσεις ως τις Κάννες και την Αμερική. Οι θαυμαστές του δεν έχουν καμία απορία, πως μπορεί να πετύχει ότι βάλει στο κεφάλι του. Το πιο δύσκολο chalenge. Με σκέψη μακριά. Ποτέ δεν θα σταματήσει να σε εκπλήσσει.

Δημήτρης Φιντιρίκος. Η περίπτωση. Αποδεικνύει ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις και το μυαλό είναι ο συνδυασμός για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Μονακό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πατέρας του ο Κοσμάς Φιντιρίκος, ο οποίος τον αγνοούσε, δεν τον βοηθούσε καθόλου. Κάθε μέρα έτρωγε απόρριψη από τον φάδερ του. Έτσι μεγάλωσε, με απόρριψη από τον σκληρό πατέρα. Από που κι ως που. Και πατέρας και γυρισμένη πλάτη. Πως να το αποδεχτείς. Δεν υπάρχει χειρότερο για ένα νέο παιδί με όνειρα. Ως που μια μέρα, στα 17 του, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να ζήσει μόνος μου, χωρίς να έχει ζητήσει ποτέ τίποτα. Κι όμως τα ξεπέρασε όλα τα εμπόδια! Ο γεννημένος μπορείς τα πάντα να καταφέρεις, αρκεί να το θες. Έγινε και διάσημος και πλούσιος, με την καρδιά του πάντα, ανοικτή στην αδυναμία.. Με ιστορίες, δεκάδες τέτοιες, γιατί να μην μεταφερθούν και σε ταινία του σινεμά.

Μητέρα του η Ειρήνη Χριστίδου (Οδοντίατρος, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), η οποία κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Χωρισμένοι γονείς. Η γιαγιά του, πάντα θα το λέει, τον μεγάλωσε και ήταν σαν μητέρα και πατέρας για εκείνον.

Σε ποια νέα μεγάλη δουλειά, είδαμε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με περιεχόμενο εντυπωσιακό και επίσημο, ότι θα είναι μέσα; Τι να ‘ναι ; Το Ελληνικό, στο κομμάτι που του αναλογεί. Λογικά στα διαμερίσματα και τις βίλες. Και τον φτιάχνει πολύ αυτή η σκέψη. Για να μπεις εδώ, δεν πρέπει να είσαι απλά δυνατός, πρέπει να είσαι από τα μεγαλύτερα κεφάλια, μέσα στη λίστα των ολίγων.

Αυτό να σας πούμε μόνο. Πάνω από 200 εκ. ευρώ οι εισπράξεις από πωλήσεις οικοπέδων και διαμερισμάτων στο Παράκτιο Μέτωπο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Lamda Development, αναφορικά με τις επιχειρηματικές εξελίξεις.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα. Στο Ελληνικό βρέθηκε ο Δημήτρης Φιντιρίκος :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.