Έκανε “διακοπές” το καλοκαίρι στην Μύκονο με ψεύτικο διαβατήριο μαζί με πασίγνωστο..Έλληνα τραγουδιστή! Νεκρός ο “Εσκομπάρ της Σερβίας” Ranko Radošević σήμερα το μεσημέρι με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Του έστησαν ενέδρα 2 άτομα

Ο Ranko Radošević σκοτώθηκε σήμερα σε βενζινάδικο στο Rušnje. Άγνωστος δράστης του έριξε πολλές σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με συνεργό του.

Η δολοφονία έγινε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί όπου φαίνεται πως ο δράστης και ένας συνεργός τους φέρεται να περίμεναν τον Ραντόσεβιτς.

Στο βίντεο του βενζινάδικου που κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνονται δύο δράστες να φορούν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Radošević δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι και πέντε πυροβολισμούς στο σώμα του. Μετά τον πυροβολισμό, η αστυνομία ξεκίνησε την επιχείρηση Whirlwind και στο μεταξύ βρέθηκε ένα καμένο όχημα Golf 4, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία.

Ο Εσκομπάρ γεννήθηκε στην Ποντγκόριτσα, αλλά ήταν ο αρχηγός της φυλής Νίκσιτς. Το καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στην Μύκονο με πλαστό διαβατήριο και έκανε διακοπές συντονίζοντας και άλλες “δουλειές” που είχε στο νησί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στην παρέα ήταν και πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.