Mamounia αντάξιο της ιστορίας του

Σημερινή νυχτερινή πραγματικότητα. Δεν θα βιαστείς να την χαρακτηρίσεις. Είναι έτσι, είναι αλλιώς. Άνοιξε τα αυτιά σου, σε αυτό που θα σου πει είπε το μέγα Τσίπας Μπλοκ. Για να κάνεις σουξέ, γκραν σουξέ, πρέπει να παρουσιάσεις το ανάλογο θέμα. Καμία σχέση με μόλις λίγα χρόνια πριν. Δεν βλέπεις την σημερινή εποχή όπως την κάθε άλλη εποχή, με το ίδιο μάτι που έχεις φτιάξει στα χρόνια τα δικά σου.

Το παράδειγμα από τα καλοκαιρινά Μαμούνια στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη επιστροφή. Δουλειά σοβαρή. Σημερινή. Την ανέλαβε ο Φώτης Ζογλοπίτης και ο Μάρκελλος Μουρατίδης, δεν υπήρχε περίπτωση να βγει κάτι άλλο. Και πάντα η σχέση τους ήταν αγάπης και αρμονικής συνεργασίας. Άρα, καθόλου ρίσκο να συμμαχήσουν ξανά μετά από χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαμούνια στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν το στρατηγείο πολλών. Φώτη, Μάρκελου, μπαμπά Μάρκελλου, του Αρχηγού Πέτρου Μουρατίδη. Υπάρχουν και άλλοι. Απ’ εδώ όρμηξαν και μπουκάραν μετέπειτα σ’ όποιο μαγαζί έχει την κορυφαία νυχτερινή σημαία στην Αθήνα. Εννοώ την Παολα και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Έκαναν πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου 2023 και η δράση τους είναι τρανή, και ισοπεδωτική, βέβαια, τέτοια καριέρα έχουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.