Τα γκάλοπ δεν κάνουν λάθος ; Του Σύριζα η … Ελπίδα…

Το ένα καπάκι μετά το άλλο οοοοοόλα τα γκάλοπ δίνουν πρωτιά στη ΝΑ και στον Μητσοτάκη. Από την επομένη των προηγούμενων εκλογών μέχρι σήμερα, μέχρι κι αύριο ημέρα της κάλπης. οοοοοόλα τα διαολεμένα γκάλοπ δίνουν δευτεριά στον Σύριζα και στον Τσίπρα. Μ’ αυτή ή την άλλη δισφοαρά.

Δεν θα μαλώσουμε για το πόσο είναι μπροστά η ΝΔ, πόσο είναι πίσω ο Σύριζα. Τέσσερα, πέντε, επτά, οκτώ τα εκατό. Πάντως, σταθερά η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές, σύμφωνα μ ΄όλες τις δημοσκοπήσεις. Και τι λένε τα παικτάκια του σύριζα. Τι να πούνε; Πάμε για πρωτιά. Είμαστε οι καλύτεροι παίκτες, παίζουμε την καλύτερη μπάλα, ο λαός αν μας προτιμήσιει θα ΄ναι προς το συμφέρον του και στο φινάλε ποια γκάλοπ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά τα σοβαρά λένε στα σοβαρά από τον Σύριζα. Ποια γκάλοπ; Τα γκάλοπ κάνουν λάθη. Το έχουμε δει και και πολλές φορές. Σωστό! Σωστότατο. Δεν πέφτουν μέσα τα γκάλοπ. Εκεί που λένε ότι κερδίζει π.χ. η ΝΔ με 5 και 7 τα εκατό, αύριο βράδυ, όταν κλείσουν οι κάλπες η διαφορά να πάει στο 8 και 10%.  Ποια γκάλοπ! .

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.