Μάγκας Μπιράτσης- Διάβασε το Tsipas Blog και έδωσε 500 ευρώ για τον μικρό Ανδρέα

Η αρχή έγινε με την γνωστή καφετέρια Yayaz, που μίλησε δημόσια, για το ότι θα σταθεί δίπλα στον μικρό Ανδρέα, από την Πάτρα, σε σχέση με τον τιτάνιο αγώνα που δίνει, κατά του καρκίνου. Πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, για να υποβληθεί σε θεραπεία, που θα του σώσει την ζωή και που δυστυχώς, δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Αυτό που σκέπτεται κανείς, είναι ότι χρειάζεται λεφτά.

Η υπόθεση παίρνει μεγάλη δημοσιότητα, και με αφορμή το άρθρο του tsipasblog.gr “Οι δυνατοί φίλοι του Tsipas Blog, εδώ θα φανούν αν είναι μεγάλοι”. Δεν αγνοήθηκε ούτε από τον ιδιοκτήτη του μαγειρείου “Φασόλοι”, Σπύρο Μπιράτση. Βγαίνει μπροστά και ευτυχώς η πράξη του, με το να δώσει 500 ΕΥΡΏ, τον τιμά ως άνθρωπο. Στο φινάλε, αν οι μεγάλοι, δεν είναι μεγάλοι πρώτα στην ψυχή τους, για μένα δεν είναι μεγάλοι. Ε, ξεκάθαρα ! Τα φώτα που σβήνουν, σβήνουν για όλους μια μέρα, χωρίς διακρίσεις και πόσο ζυγίζει το πορτοφόλι σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέσπα, ο Μπιράτσης, ο φίλος μου, έκανε αυτό που έπρεπε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.