«Παρών» και ο Αντώνης Κουνάβης- Αναλαμβάνει τα έξοδα του μικρού, να μεταφερθεί στην Ιταλία

Δεν πρόλαβα να το γράψω, “Στο φινάλε, αν οι μεγάλοι, δεν είναι μεγάλοι πρώτα στην ψυχή τους, για μένα δεν είναι μεγάλοι.  Ε, ξεκάθαρα!” και με πρόλαβε ο Αντώνης Κουνάβης. Ο οποίος παρακολουθεί με συγκίνηση τα όσα περνάει ο 10χρονος Ανδρέας Τσιγκλιρίδης, μαθητής της Πέμπτης τάξης, του 26ου Δημοτικού Σχολείο της Πάτρας. Παλεύει με δύναμη και με χαμόγελο ενάντια σε σοβαρή ασθένεια, αλλά δεν είναι τα μόνα όπλα που απαιτούνται. Φυσικά, ναι, απαραίτητα είναι και τα λεφτά, για τη νοσηλεία του, που, όμως, δεν τα διαθέτει η οικογένειά του.

Οπότε καταλαβαίνετε, λοιπόν, για να κερδηθεί η μάχη αυτή, μας χρειάζεται. Όλους μας, στο πλευρό του. Το Yayaz έκανε την αρχή, ακολούθησε ο Σπύρος Μπιράτσης και τώρα ανταποκρίθηκε και ο γνωστός επιχειρηματίας -ναυτιλιακός πράκτορας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παθιάζεται πάντα με τέτοια ευαίσθητα θέματα, ιδίως όσον αφορά τα παιδιά, και με πήρε τηλέφωνο : “Ηλία, μάθε τι χρειάζεται και πες μου αμέσως…Ότι και να είναι “

Του έστειλα μήνυμα, και έτσι, ο Αντώνης Κουνάβης, λοιπόν, θα αναλάβει όλα τα έξοδα ταξιδιού του μικρού, από την Πάτρα στην Ιταλία, αφού εκεί πρέπει να μεταβεί άμεσα. Σε Παιδο-Ογκολογικό κέντρο, για να υποβληθεί σε συνεδρίες Ακτινοθεραπείας με πρωτόνια, μια μέθοδο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.