Μαγικά πράγματα στην Ακρόπολη από κάτω

Για να μη ξεχνιόμαστε, το Οδός Λυσίου Stairs, στον ιστορικό δρόμο της Πλάκας. Ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Δεν ξέρω τι θα δείξει το ταμείο στο τέλος, δεν λαμβάνω απευθείας το άγιο πνεύμα από το γκουρού των προβλέψεων. Αυτό που ξέρω είναι πως από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, που ξεκίνησε, έφερε κάτι διαφορετικό, αυτό το κάτι άλλο, σε σχέση με τους άλλους, στο μουντιάλ της νύχτας στην Αθήνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα η μια. Όχι γιατί λέγεται…Οδός Λυσίου Stairs, αλλά με το θέμα, το έργο, το κόσνσεπτ, τη λογική, το σκεπτικό, που παρουσιάζει, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Και και από νωρίς. Και με 2 ενότητες.

Στη πρώτη, γύρω εκεί στις 10, είναι οι δημιουργίες sushi του βραβευμένου chef Mei Gui Ke.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα σούσι
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στη δεύτερη, μετά τις 12, ξεκινάει η δράση με τους τραγουδιστές. Χριστίνα Κολέτσα, Χρήστος Ζώτος, Σοφία Δανέζη, Ανχελίτα. Η παρέα συμπληρώνεται ιδανικά με τον Γιάννη Λάφη, τον Άρη Φαράντο και τον Τομ Γιαννακόπουλο, γνωστό ως Saxtom που προσθέσει τζαζ πινελιές με το Σαξόφωνό του.

Χριστίνα Κολέτσα και Χρήστος Ζώτος | Οδός Λυσίου - Stairs

Μη ξεχνάμε ότι το Οδός Λυσίου είναι του Κωνσταντίνου Λαφάρα. Στην μέχρι τώρα διαδρομή του, ότι έχει την υπογραφή του, μόνο τέτοιες δουλειές βλέπεις. Προσεγμένες και καλαίσθητες. Μεγάλες αλήθειες και δεν θέλει να είσαι κολλητός του, για να πεις και για το ότι συνεπής, σκέτο συνεπέστατος είναι στις υποχρεώσεις του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.