Ο φάκελος του Γιώργου Φώσκολου είναι σημαντικός φάκελος για την Σύρο! Το ποδόσφαιρο, που μπήκε, βγήκε και ξαναμπήκε – Η αγάπη του κόσμου, η ανταπόκριση των χορηγών και το δημαρχιλίκι, στο πίσω μέρος του μυαλού!

Είναι επιχειρηματίας πολύ κοντά στον τουρισμό της Σύρου. Και από αγάπη μεγάλη, έγινε στην ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού, στον Άγιαξ, ο πρόεδρος. Το χέρι που μπαίνει στη τσέπη, αυτό σημαίνει. Είναι η αρρώστια που κτυπάει άτομα με ανιδιοτελή προσέγγιση προς την κοινωνία, με τους γύρω. Στη συνέχεια βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου. Με αφορμή αυτό ; Συνειδητοποίησε την αγάπη την μεγάλη, που τρέφει προς το πρόσωπο του, ο αντικειμενικός και αληθινός κόσμος. Η οποία τον αιχμαλώτισε. Η οποία τον έκανε να γυρίσει πίσω. Από τότε, παρακολουθώ κάθε μέρα, πως αυτός και εκείνος, στηρίζουν την προσπάθεια του Γιώργου Φώσκολου.

Η τελευταία περίπτωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και ποιοι δεν είδαν τις εορταστικές ευχές από τον Ajax Σύρου. Όλοι τις είδαν. Και τι κατάλαβα ; Για το κλίμα το ιδανικό, το σχεδόν οικογενειακό της ομάδας, και που όλοι την ζηλεύουν. Ναι, βέβαια. 

Προτείνω στον στοιχηματζή, να παίξει το ”Ποιος θα είναι τα επόμενα χρόνια, σε κάποια στιγμή, ο δήμαρχος της Σύρου”. Θα κυκλώσει το όνομα του Γιώργου Φώσκολου. Αυτουνού όχι κάποιου άλλου. Το εν λόγω στοίχημα, ακούγεται πολύ πιθανό, στους Αθηναίους, που βλέπουν και γνωρίζουν την Ιστορία, που γράφει, κάθε λίγο και λιγάκι, που έρχεται στην πρωτεύουσα. Κι όλοι χειροκροτούν, αναγνωρίζουν, το μεγάλο παιχνίδι του. Όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μην έχετε καμία αμφιβολία, αν την έχετε, θα χάσετε.

Για δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.