Το Οδός Λυσίου στη Πλάκα, προσφέρει στη νύχτα ένα πιο… κυριλέ θέμα

Αυτά είναι τα ωραία, τα σωστά πράγματα. Μη ξεχνάμε ότι η νυχτερινή διασκέδαση, δεν είναι τίποτα άλλο από θέαμα. Ένα λαϊκό θέαμα, ένα εμπορικό προϊόν. Το τοποθετούν υπεράνω πολλών άλλων στην Ελλάδα. Και επειδή αρέσει στις μάζες, πρέπει να ανανεώνονται κάθε λίγο και λιγάκι. Να μην την αφήσουμε να βαλτώσει, να βουλιάξει.

Ένα τέτοιο ηχηρό μήνυμα, είναι η προσπάθεια του Οδός Λυσιου Stairs Athens. Το μαγαζί του Κωνσταντίνου Λαφάρα, κάτω από την Ακρόπολη ακριβώς. Ξεκινάει στις 3 Δεκεμβρίου, ξεκινάει ως έτσι η φάση. 10 με 10 και μισή. Με ακουστικό πιάνο, σαξόφωνο, πιο ορχηστρικό, πιο musical. Δεν θα απουσιάσει το σούσι, κάποια άλλα τέτοια πιάτα, και τα καλά κρασιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε στην δεύτερη φάση. Το live stage. Έτσι όπως πρέπει. Αυτή θα είναι η ομάδα : Χριστίνα Κολέτσα, Χρήστος Ζώτος, Σοφία Δανέζη, Ανχελίτα, Γιάννης Λάφης και Άρης Φαράντος. Συν τον σαξοφωνίστα Τομ Γιαννακόπουλο, γνωστό ως Saxtom, που θα κάνει ένα θεματικό μόνος του.

Θα είναι πολύ ωραία. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Είναι ότι πρέπει για τέτοια θέματα ο Λαφάρας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.