Πάντα δίπλα στα αδέρφια του ο Λιακόπουλος

Να ξέρετε κάτι. Είναι σίγουρο ότι πολλά από αυτά που με μαεστρία τα γράφει το Tsipas Blog. Παίζουν περισσότερα και από τα τα δελτία ειδήσεων. Γνωστό, πολύ γνωστό πλέον. Ακόμη και στα άτομο, στον Κορυδαλλό, λόγω φυλακής, όλη τη μέρα τη βγάζουν με το χέρι καρφωμένο στην οθόνη μας.

Θα φθάσει στα μάτια τους και αυτή η είδηση. Να διαβάσουν πως ο Άγγελος Λιακόπουλος. Άτομο σοβαρό, από την καταπληκτική φυλή των τσιγγάνων, τους γνωστούς Ρομά. Με προηγούμενα πολλά χιλιόμετρα, και “προϋπηρεσία” στο είμαι εδώ να στηρίξω τα αδέρφια μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έβαλε τις πολλές επιχειρήσεις του, ως χορηγό, σε αυτόν που το όνομα του στο ρινγκ είναι Ο terminator. Που σημαίνει “Τελειωτής”. Έτσι χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Φράνκλιν. Σε ένα μήνα έχει αγώνες.

Το ιστορικό του. 30 αγώνες αήττητος. 2 φορές πρώτη φορά Έλληνας σε πρωτάθλημα στην Κύπρο Παγκύπριος. 2 φορές Πανελλήνιος πρωταθλητής πυγμαχίας, 1 φορά kick boxing Πανελλήνιος. Και κέρδισε ζώνη παγκόσμια στην Θεσσαλονίκη, στο Πόρτο palace τον παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Δίπλα στον “Ηρακλή” ο Λιακόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.