Δίπλα στον “Ηρακλή” ο Λιακόπουλος

Όχι μονάχα μια φορά. Το έχει κάνει. Πολλές φορές μέχρι σήμερα. Και θα το ξανά κάνει. Ποτέ, δεν υπήρχε η περίπτωση να αισθανθεί ο βασιλιάς, περνάω εγώ καλά και οι άνθρωποι, αυτοί, που στήριζα παλιά, δεν τους ξέρω πλέον. Να την κάνω γυριστή. Ο Άγγελος Λιακόπουλος, από σόι τρανό, γιός του Μαρίνου Λιακόπουλου, αρχικεφάλι των Ρομά, όχι μόνο στα Άνω Λιόσια και πανελλαδικά.. Και πιο συγκεκριμένα, επικεφαλής του κοινωνικού φορέα επικρατείας ελλήνων Ρομά, του Λαικού Ευρωπαικύ κόμματος είναι.

Σενάριο που επιβεβαιώνει πανηγυρικά το «τους ανθρώπους που στήριζε παλιά, συνεχίζει να στηρίζει ο Άγγελος Λιακόπουλος». Χορηγός θα είναι στο επόμενο Scorpion. Κορυφαίο αθλητικό γεγονός πυγμαχίας, που θα έχει την παρουσία του νούμερα ένα αυτή τη στιγμή Έλληνα στα βαραία, με παραστάσεις από το εξωτερικό. Ένας πραγματικός γίγαντας ο Πόντιος Γιάννης «Ηρακλής» Στοφορίδης. Δεν βαριέσαι ποτέ να τον βλέπεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν το είπαν, αλλά το αισθάνεται ότι θα είναι, από την φωτογραφία, στο instagram, που ανέβηκε από τον Λιακόπουλο. Ναι θα είναι, σίγουρα θα είναι. Χορηγός!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.