Από ούριο, τα βράδια μας τελείως διαφορετικά

Η ιστορία του Οδό Λυσίου Stairs, στον ιστορικό δρόμο της Πλάκας, που ξεκινάει αύριο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, επιδοτείται με κάργα ανυπομονησία. Επόμενο. Πρόκειται για ιστορία διαφορετική και εναλλακτική, άγνωστη στους άλλους, με σχέση με το αντικείμενο νυχτερινή διασκέδαση. Εδώ το έργο, όπως θα το παρουσιάσει ο συγγραφέας του, που είναι ο επιχειρηματίας του χώρου Κωνστάντιος Λαφάρας, είναι σίγουρο πως θα το γουστάρετε. Θα καραγουστάρετε. Όπως το θέλει και ο ίδιος και πολλοί φίλοι του, της ίδιας κατηγορίας. Το Tsipas Blog πρόλαβε και σας έβαλε στο κλίμα.

Πολλά θα δούμε. Την γνωστή σε όλους Χριστίνα Κολέτσα, τον «καυτό» performer Χρήστο Ζώτο, την εντυπωσιακή Ανχελίτα, στο λαϊκό πρόγραμμα να παίρνει την σκυτάλη η Σοφία Δανέζη. Η παρέα να συμπληρώνεται ιδανικά με τον Γιάννη Λάφη, τον Άρη Φαράντο και τον Τομ Γιαννακόπουλο, γνωστό ως Saxtom που θα προσθέσει τζαζ πινελιές με το Σαξόφωνό του. Highlight της βραδιάς η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου, που θα δώσει το δικό της ρυθμό στα decks. Τις χορογραφίες υπογράφει ο Tasos Xiarcho και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Αντώνης Σκόκος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πω και αυτό. Κι επειδή το STAIRS φιλοδοξεί να απογειώσει όλες τις αισθήσεις, το φαντασμαγορικό show θα συνοδεύουν οι δημιουργίες sushi του βραβευμένου chef Mei Gui Ke.

Πληροφορίες:
Πρεμιέρα: Από 3 Δεκεμβρίου 2023
Τηλέφωνο κρατήσεων 2114186222
Τιμή φιάλης 150 απλή, 180 special, 220 premium

Stairs – Οδός Λυσίου
Διέυθυνση: Λυσίου και Μνησικλέους 22
Τηλέφωνο:2114186222

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.