Ο Dj από άλλον πλανήτη, απόψε στο Ma Cocotte

Έτσι που λέτε, για καλό μπήκε στην ζωή μας, αυτός που τον λένε Λου και στην κατηγορία του φαινόμενου τον έχουν κατατάξει. Γιατί έχει ξυπνήσει, έχει φέρει ένα νέο είδος επιχειρηματία, ή απλά ένα νέο είδος νυχτερινής Πάτρας, που νομίζαμε πως έχει φύγει για πάντα και δεν πρέπει να την περιμένουμε. Είναι αυτός που δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη μπορεί και κρατάει. Τα ογκώδες Αστέρα by Loy, που πλέον απέκτησαν πολλούς followers και στην Αθήνα, αλλά και το Ma Cocotte. Μέσα στις μεγάλες πράξεις και αυτό.

Ποιες είδαμε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ανδρέα ; Λία Παπαδάκη και Μαρία Τραγιανού. Και συνεχίζει non stop τις μεγάλες πράξεις ο Λου, στη ζωή αυτού του μαγαζιού, που από εδώ ξεκίνησαν όλα. Χωρίς αυτό, τίποτα από αυτά τα μεγάλα που βλέπουμε σήμερα, δεν θα υπήρχε στο πλάνο. Και Νίκο Χαλκούση ανάρτησε πριν λίγο στον μαγικό κόσμο του facebook. O τύπος που σαν Dj στα ελληνικά, είναι από άλλον πλανήτη, ζει κάπου μόνος τους, δεν χρειάζεται κανέναν άλλον..Και θα το μετανιώσεις αν απόψε τον χάσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.