Αποκλειστικό! Mία ακόμη μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από τα Bread Factory- Πλήρωσε το κομμένο ρεύμα της υπερήλικης…Και έτσι πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» – Ευτυχώς θα κάνει γιορτές στο σπίτι!

Είναι άσχετος τουλάχιστον όποιος βλέπει στο πρόσωπο του Bread Factory, μόνο την αλυσίδα πολυχώρων εστίασης, που εξελίσσεται σε αυτοκρατορία στον τομέα της, σε αληθινός επαναστάτης. Την εμπειρία αγορών, στα πρότυπα ενός mall τροφίμων, με την ποιότητα του φούρνου της γειτονιάς, προσφέροντας κάθε μέρα και κάτι ακόμα, σε κάθε γειτονιά! Το αχνιστό ψωμί με το πρώτο φως της ημέρας, ο καφές on the go πριν από τη δουλειά, οι λαχταριστές σφολιάτες για κάθε διάλειμμα. Το αφράτο κρουασάν για μικρές γλυκές στιγμές, το σάντουιτς για κάθε γούστο, με τα πιο αγνά υλικά. Οι ολόφρεσκες σαλάτες για εσένα που κάνεις διατροφή και σπιτικό φαγητό γεμάτο αναμνήσεις. Το gelato με αυθεντικό ιταλικό αέρα και εκλεκτά προϊόντα με άρωμα Ελλάδας.

Η εταιρία, που ξεκίνησε το 2016, από το πρώτο της κατάστημα στο Μοσχάτο. Σήμερα στο δίκτυό της, έχουν προστεθεί άλλα οκτώ καταστήματα (στον Ασπρόπυργο, στο Μαρούσι, στη Συγγρού, στο Περιστέρι, στο Πειραιά, στο Χολαργό, στο κέντρο της Αθήνας, στη Λάρισα) Και έρχεται και το 9ατο, στην Μιχαλόπουλου, όπως έχει αποκαλύψει το Tsipas Blog. Ταυτόχρονα, έχει θέσει στην αποστολή της, να οργανώσει και να πραγματοποιήσει επανάσταση και στα μαθήματα ζωής και ήθους στην κοινωνία. Το έχει κάνει τόσες φορές, το κάνει ακόμη μία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι μάθαμε που δεν το ξέρετε εσείς και πρέπει οπωσδήποτε να το μάθετε; Η 91χρονη, που τις τελευταίες 10 ημέρες παραμένει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο, γιατί της έκοψαν το ρεύμα. Τώρα μπορεί. O ιδιοκτήτης της εταιρίας Bread Factory, Ηλίας Πετρόπουλος, φρόντισε να πάει να της το πληρώσει. Και άλλα φρόντισε. Να της γεμίσει το σπίτι με φαγητό και τρόφιμα.

Δικαιολογημένα τα Bread Factory να μην θεωρούνται μόνο αλυσίδα πολυχώρων εστίασης.

Bread Factory – Οι νέοι ιδιοκτήτες, οι επενδύσεις και οι ΙΚΕ με τζίρο 20  εκατ. ευρώ - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Bread Factory: Τα αγαπημένα Food Mall της πόλης
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.