Η “μαφιόζικη” Κυβέρνηση απειλεί και διχάζει, όχι ο Κιάμος- Ξυπνήστε, ρε !

«Κάτσε τραγούδα μόνος σου ! Κρίμα δεν σε είχα για οπαδό του Κούλη! Πόσα πήρες?». Φοβερά πράγματα. Υπάρχει άνθρωπος που το λέει αυτό. Κι αυτό που εννοεί είναι πως τα «τσέπωσε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να ασπαστεί τις υποδείξεις του. Η ατάκα ανήκει σε χρήστη του «γκουρού των διαδικτυακών μέσων», το ινσταγραμ, και απευθύνεται στην πλέον καταξιωμένη προσωπικότητα πανελλήνια στον κόσμο των τραγουδιστών. Σίγουρα όχι τίποτα γραφικός τύπος, πρόκειται για τον Πάνο Κιάμο.

Μιλάμε για την επιστροφή του στις πίστες. Και συγκεκριμένα στο Posidonio, από 16 Ιουλίου, αλλά μόνο για εμβολιασμένους, για λόγους δημόσιας υγείας. Θέμα τεράστιο που διχάζει. Αναφέρω ότι από τις 15 Ιουλίου, εστίαση και ψυχαγωγία, γίνονται δύο ταχυτήτων : Για εμβολιασμένους και μή. Θεωρείται ιστορική στο διχασμό, στο βρισίδι, στο ότι την νύχτα, την κομματιάζει στα δύο, στο ότι δεν το ‘χουν σε τίποτα να τραβήξουν το εξάσφαιρο και να ξαπλώσουν ο ένας τον άλλον, έτσι για πλάκα. Και πολλές άλλες τρέλες…Εκεί φτάσαμε, με τα όσα ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Σούπερ κολλητός για κάποιους πολύ συγκεκριμένους μεγαλομετόχους των νυχτερινών κέντρων. Τον Υπουργό που πούλαγε, δηλαδή που τους δούλευε, με οπαδισμό νυχτερινό. Στα αλήθεια, εκπρόσωπος της πιο φανατικής κυβέρνησης, στον πόλεμο κατά της Νύχτας…» έγραψε το tsipasblog.gr για αυτόν, που το παίζει…Ανάργυρος

Ξεχνάμε τον Πάνο Κιάμο, νούμερο ένας κινούμενος στόχος στα social μήντια, επειδή τα είπαμε πάνω ! Ο τραγουδιστής και ο κάθε τραγουδιστής και επιχειρηματίας, επί σειρά πολλών μηνών, δίχως κανένα μεροκάματο και με τα χρέη να τρέχουν και θα τρέχουν για πάντα, αν δεν ανοίξουν τώρα, αλλά μόνο με το στυλ που το “νταβατζίδικο” και το “μαφιόζικο” κράτος τους αναγκάζει, θα γίνουν μακαρίτες σε λίγο καιρό. Σε σύντομο και στο υπογράφει το Tsipas Blog αυτό και με τα δύο χέρια.

Δεν υπάρχει καλός και κακός Κιάμος. Σωστός και Λάθος. Κυβερνητικός και Αντικυβερνητικός. Ένας είναι ο κακός στην υπόθεση αυτή, το κόμμα, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με το όπλο στο χέρι, απειλεί τους ανθρώπους της Νύχτας, όχι πάρα μόνον τους κακούς. Και τους καλούς, όλους. Ότι θα τους …σκοτώσει, αν δεν συμβιβαστούν με αυτά που τους ζητάει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.