Το “δούλεμα” Γεωργιάδη στη Νύχτα – “Τις επόμενες ημέρες να δούμε” λέει ανερχόμενος επιχειρηματίας στο Tsipas Blog

Αυτό δεν ήταν σοκ. Ψυχρολουσία σε νερό από καταρράκτη. Ήταν τσεκουριά στο κεφάλι, από έναν ”δικό τους” άνθρωπο. “Σούπερ κολλητός” για κάποιους πολύ συγκεκριμένους μεγαλομετόχους των νυχτερινών κέντρων. Τον Υπουργό που πούλαγε, δηλαδή που τους δούλευε, με οπαδισμό νυχτερινό. Ο Αδώνις Γεωργιάδης, στα αλήθεια, εκπρόσωπος της πιο φανατικής κυβέρνησης, στον πόλεμο κατά της Νύχτας. Έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες, στην δική του κουβέντα, “Μόνο με εμβόλιο και αν θέλετε”.

Δεν έχει ξαναγίνει. Μέτρα, που προωθούνταν υποτίθεται για τον Σεπτέμβρη, θα κάνουν το ποδαρικό από την 1η Ιουλίου. Την Παρασκευή αυτή, είπε. Και άφησε στα κρύα, στα πολύ παγωμένα νερά, τις ομάδες, που είτε έχουν ήδη ανακοινώσει την έναρξη, είτε είναι στην φάση της προετοιμασίας, για να το κάνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιχειρηματίας, που ουσιαστικά πήγε να κάνει το ξεπέταγμα το μεγάλο, στην καριέρα του, να πάει σε πρώτο επίπεδο για τα δεδομένα στο χώρο των μπουζουκιών της Αθήνας, αλλά τον πρόλαβε ο κορονοϊός και ο Μητσοτάκης, δήλωσε στο tsipasblog.gr : “

“Χειμώνα τα περιμέναμε, τώρα μας ήρθαν. Χωρίς ο άλλος, να έχει το περιθώριο να κάνει το εμβόλιο.. Έτσι, δεν θα ανοίξει κανείς. Δυστυχώς…Και πάλι.

“Πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες, να δούμε. Πως θα πάει το πράγμα. Εκεί θα φανούν πολλά. Αυτοί που έχουν εξαγγείλει άνοιγμα, τι θα κάνουν. Εάν παραμείνουν στο “θα παλέψουμε και έτσι, σημασία έχει μόνο να μπούμε στο γήπεδο”..Η κυβέρνηση τι τόνο θα έχει : Φουλ αυστηρό ή θα κάνει τα στραβά μάτια…

Είναι φως φανάρι πως χρησιμοποιείται ένας κλάδος ολόκληρος και, ειδικότερα, οι κλειστοί χώροι, γιατί αυτοί μόνο θα είναι τον χειμώνα, που όπως από τώρα με λένε, με σιγουριά σχεδόν, τότε θα έρθει το τρίτο κύμα…. Για να εκβιάσουν να κάνουν το εμβόλιο.

Το κλείνω, με την πληροφορία αυτή. Αύριο, ο Νομικός Εκπρόσωπος του Συλλόγου των Νυχτερινών Κέντρων της Αθήνας, θα μιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Για να μεταφέρει όλα τα παραπάνω”

Αναμένουμε…Ηλία”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.