Μάχη για την επόμενη νυχτερινή ..Βουλή – Τα δίνουν όλα οι ομάδες – Τα τελευταία πολύ καυτά σενάρια που παίζουν – Το Τσίπας Μπλοκ έμαθε

Δεν το πιστεύεις. Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην επαγγελματική ζωή του, έκλεισε τον κύκλο του «Κέντρου Αθηνών». Και ανοίγει αυτόν του «Φωταερίου». Να το πιστέψεις, πως να μην το χωνέψεις, το tsipasblog το έγραψε. Να το δεχτείς ως γεγονός στον πραγματικό κόσμο. Ότι κινείται, ότι θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη μου, που απαιτεί ειδικές γνώσεις, πιάνεται αμέσως. Αναφέρομαι επίσης, στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο «Hotel Ερμού». Συνέβη, και το άλλο, ούτε και αυτό το περιμένατε, το είπαμε εμείς πάλι, όχι κάποιο άλλο ΜΜΕ, και η μεγάλη νυχτερινή είδηση έκανε χαμό, μεγάλη φασαρία. To ιστορικό «Caramela», ανοίγει ξανά, ακριβώς μετά από μια 10ετία, με αφεντικό τον Θανάση Παπαγεωργίου! Ναι, ο Ζαφείρης Μελάς, «παράτησε» τον Νίκο Σπυρίδωνα (Εμπατή), και «οδεύει» προς «Cabana live stage». Nα το δεχτείς. Ίσως, να μη θες να συνειδητοποιήσεις πως η απόφαση του Νότη Σφακιανάκη είναι χωρίς επιστροφή. Τι να πεις, έτσι ήταν πάντα κι έτσι θα ‘ναι αυτός ο κόσμος, φουλ στην ανατροπή. Σωστά!

Και άλλες πλοκές, με τους τραγουδιστές και τα μαγαζιά, στην Αθήνα, κυκλοφορούν. Δεν έχουν ακόμη γίνει επίσημη είδηση, είναι στην μορφή της προχωρημένης φημολογίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια άλλα;

-Τον Λευτέρη Πανταζή, στο χειμερινό πρωτάθλημα, θα τον δούμε στο «Hotel Ερμού». Είτε με Άντζελα Δημητρίου, είτε με την Έλλη Κοκκίνου.

-Η Πάολα είναι ανάμεσα σε δύο τοπ παράγοντες. Τον Θανάση Παπαγεωργίου (Fever) από την μία, τον Γιάννη Τσακουμάκο (Κέντρο Αθηνών) από την άλλη. Δεν έχει επιλέξει ακόμη.

-Μην κάνει μόνο την έκπληξη στις διαπραγματεύσεις, o Φώτης, και την δείτε αλλού την Πάολα. Δηλαδή; Στο Vogue στη Θεσσαλονίκη. Συμφερόντων Μπερτάκη-Ποζίδη.

-Αν δεν τα βρει με την Πάολα ο Τσακουμάκος, δεν θα έχει κάποια άλλη πρωταθλητική τραγουδιστική επιλογή, να χτυπήσει. Οπότε ; Το «Κέντρο Αθηνών», το να το δούμε club, προσωπικά θα μου φανεί ως η μόνη λογική λύση. Βέβαια, σε αυτό το project, θα χρειαστεί και τους κατάλληλους συμμάχους, να το τρέξουν. Να το αναπτύξουν. Που θα έχουν την τεχνογνωσία. Αυτός μπορεί να είναι ο καλός φίλος από τα παλιά, Βασίλης Τσιλιχρήστος. Άνετα! Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι… Bolivar.

-Περίπτωση «Fever» : Πάολα – Νίκος Μακρόπουλος, ήταν το πρώτο που είχε ακουστεί. Και το Γιάννης Πάριος -Γιάννης Πλούταρχος, ήρθε στο προσκήνιο, από τη στιγμή που δεν λέει να βγάλει το άσπρο καπνό η πρώτη ιστορία.

Περίπτωση «Caramela» : Θα γίνει «Fix» και θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Πλούταρχο. Κατά το πρώτο αφήγημα. Νίκος Μακρόπουλο-Αγγελική Ηλιάδη, κατά πιο fresh αφήγημα.

– Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ο παραγωγός ταλαντούχου τραγουδιστή. Μπήκε συνέταιρος σε μαγαζί, που και ιστορικό είναι, και πολύ μοδάτο έγινε, των ημερών μας, κατά την προ 2ετίας επιστροφή του. Μη ρωτήσετε ποιος και που, ελάχιστοι το ξέρουν. Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, η Panik και το Tsipas Blog.

-Τελικά δεν θα είναι η Άσπα με Ηλία Βρεττό-Αναστάσιο Ράμμο στο Mezzo Athens. Η Χριστίνα Σάλτη θα είναι. Ακόμη ένα νυχτερινό σχήμα, με την υπογραφή Panik.

-Στο «Voodoo» έχει κλείσει ο Σταν.

-Τρέξτε! Ελεύθεροι παραμένουν η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα και ο Αντύπας. Όποιος ενδιαφέρετε, να μιλήσει με τον Αρσενάκο (πάλι Panik).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.