Στο μπάσκετ, η “βόμβα” της τελευταίας δεκαετίας, είναι η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό …Στην νύχτα, ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ανοίγει ξανά τις πόρτες του Caramela

Ο φίλος μου ο Νώντας, μια ζωή μέσα στα κόλπα, μου το είπε. Πέρασε ο καιρός που η γάτα έλειπε και τα ποντίκια χόρευαν. Τους το έκανε αυτό το χατίρι, και για αυτό, ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως τα αφεντικά πια είναι τα ποντίκια και όχι η γάτα. Ενώ στην πραγματικότητα, συνεχίζουν να κόβουν τις τριανταφυλλιές της αυλής της γάτας. Μόλις τα πήρε πρέφα η γάτα τα ποντίκια, άρχισε τα γαβ- γαβ και κατουρήθηκαν. Έρχομαι στο δικό μου στόρυ…

Μια ζωή είναι στην νύχτα ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση απλά να υπάρχει, να είναι σε ρόλο που δεν θα ταράξει τα νερά, που δεν θα είναι ο αρχηγός. Όποτε θα τον βλέπουν, να μην τον παρατηρούν, πως κινείται, είτε να μην του σφίξουν το χέρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γνωρίζω άριστα τη φύση του Παπαγεωργίου. Με έχετε δει να συνομιλώ μαζί του. Με έχει κεράσει. Με έχει φιλοξενήσει στο Fever. Έχουμε πει και ιστορίες που δεν λέγονται. Τον ξέρω καλύτερα απ’ ό,τι πολλοί από εσάς. Κι όμως, ούτε εγώ δεν το περίμενα να ξηγηθεί έτσι. Πως αντί να κάνει τα μπάνια στην Κουρούτα, αυτός δεν θα περιμένει πότε θα φτάσει ο χειμώνας, θα κινηθεί με άκρα μυστικότητα και δικό του θα κάνει το Caramela.

Το ξέρετε όλοι, το θυμάστε, σας λείπει που δεν είναι τα τελευταία χρόνια κοντά μας. Αρκετοί εκείνοι που ακόμη και σήμερα, κοιμούνται με τις αναμνήσεις του. Αποτέλεσε έναν από τους πιο hot προορισμούς για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Αθήνας και θα το συναντήσετε στην Λεωφόρο Συγγρού 165. Ήρθε η ώρα να ανοίξει ξανά τις πόρτες του.

Δεν είναι παραμύθι. Δεν είναι πονηρό το Τσίπας Μπλοκ. Έτσι είναι η φύση του Παπαγεωργίου. Συμπεριφέρεται, όπως συμπεριφέρεται μια ζωή, πετάει «βόμβες», και όλοι, μα όλοι να ψάχνονται.

Το τελευταίο. Τις πόσες επιχειρήσεις νυχτερινής, λέτε να έφτασε, ε; Ξέρουμε. Τέσσερις. Fever, Caramela, Μercedes Club στη Γλυφάδα, αλλά και το υπόγειο Lido στο Κολωνάκι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.