Ο εξαφανισμένος Νότης Σφακιανάκης και η κουβέντα για την πιθανή επιστροφή, που σήμερα κλείνει οριστικά! Την ώρα που τον ψάχνει όλη η νύχτα, δίνει το tsipasblog τα πρώτα λόγια του, μετά από τρία χρόνια, για να μην ακούτε μαλακίες του τύπου «μιλάει με αυτόν, μιλάει με εκείνον»…Θα τα ακούσετε όλα τώρα !

Είπανε ότι φέτος θα επιστρέψει. Μετά από τρία χρόνια, που παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες. Με αυτά τα πνεύματα, που σαν να μπουν μέσα σου, θα σου αλλάξουν όλες τις ισορροπίες. Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Τίποτα δεν είναι όπως ένα μήνα πριν. Θυμάστε πως ήταν τέτοιες μέρες και κάθε καλοκαίρι..Έσφυζε από ζωή. Ήταν φουλ στην ενέργεια και την διάθεση.

Έχουν ειπωθεί φοβερά πράγματα για τα αιτία της εξαφάνισης του. Κάποιοι πλησιάσουν το σοβαρό κεφάλαιο του Νότη Σφακιανάκη, με στόχο να πουλήσουν, τίποτα άλλο. Ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό, ότι θα κάνει την έκπληξη, ότι βρίσκεται πολύ κοντά, για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, με ένα σχήμα μάλιστα που θα δημιουργήσει ο ίδιος. Τον χειμώνα! Και πολλά άλλα τέτοια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έρχεται ένα ρεπορτάζ του Τσίπας Μπλοκ και τα διαλύει όλα. Τι σχέση έχουν αυτά που διαδίδουν με την πραγματικότητα; Καμιά σχέση. Ο Νότης, που δεν έχει σχέση με τον παλιό Νότη. Είχε μια τυχαία συνάντηση με έναν παράγοντα της νύχτας, στη Γλυφάδα, πριν λίγες μέρες. Να λάβετε υπ’ όψιν τα λόγια του …μόνο :

“Είναι όλα βλακείες. Δεν μιλάω με κανέναν στο τηλέφωνο, γιατί δεν έχω καν τηλ. Εννοείται πως η απόφαση μου είναι χωρίς επιστροφή. Σε πίστα εμένα, δεν θα με ξαναδείτε, για το υπόλοιπο της ζωής μου..Το σύστημα που με πολέμησε, όσο κανέναν άλλον, αυτό μου φταίει..”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.