Ma Cocotte στις μεγάλες πράξεις

Να μην έχουμε παράπονο οι νυχτόβιοι της Πάτρας, από τον Λου. Να πούμε τη μεγάλη αλήθεια. Το πρόσωπο, που από υπερπαίκτης πελάτης, από… σπόντα έκανε την μεταγραφή στο επιχειρηματίας. Και από το καλοκαίρι έως και τώρα, η ιστορία γνωστή. Μας έχει διαφημίσει περισσότερο από κάθε άλλο. Δικαιολογημένα, με πράξεις, το βλέπουμε, το ακούμε.. Θυμάστε τι είπε ο Αντύπας στην Ρούλα Κορομηλά, στο «Σπίτι με το MEGA»; Ε, ναι, δεν ξεχνιέται αυτό, βασικά δεν θα ξεχαστεί ποτέ, έμεινε για πάντα. Χωρίς κάτι τέτοια, που απαιτούν να χαλάσεις λεφτά, πολλά λεφτά..Κανένας δεν μπορεί να έχει την απαίτηση, από το tsipasblog, να του χαρίσει την ταμπέλα του πραγματικά, του αληθινά μεγάλου. Να έχει συμμετοχή στους καλύτερους, στους κορυφαίους. Στους παικταράδες! Όπως ο Πελέ και Μαραντόνα, ο Κρόυφ και Μέσι.

Αυτό δεν τον εμποδίζει το γίγαντα ΛΟΥ, για να παραμελήσει το άλλο το παιδί, το πρώτο, που σημαίνει το “Ma Cocotte”. All day στέκι στο κέντρο της Πάτρας, στη Ρήγα Φεραίου συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει αυτό. Μη λέμε πολλά. Ποιες θα είναι σήμερα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ανδρέα ; Μετά τις 7, Dj Μαρία Τραγιανού, μετά τις 11, Λία Παπαδάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα δεν έφτασε το καλοκαίρι…Έχουμε πάρει μια γεύση από τι θα αρθεί..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.