Δεν κατεβαίνει ο πήχης για Μεσούλα

Τι κόλπο είναι αυτό με τoν Δημήτρη Μεσούλα. Τον επιχειρηματία δηλαδή, μαγαζιών, που δεν είναι αμιγώς νυχτερινά, όμως πέρυσι, κατέγραψαν τα περισσότερα live, με αυτούς τους τραγουδιστές, που είναι πολυσυζητημένοι. Και σίγουρα και φέτος. Ε, βέβαια, δεν θα άφηνε στην απ’ έξω το τέλος του Νοέμβρη, κι ενώ θεωρείται περίοδος δύσκολη, η πιο δύσκολη. Χριστούγεννα έρχονται και ο κόσμος φυλάγεται.

Με δύο μαγικές βραδιές, τον αποχαιρετά ο Μεσούλας. Σήμερα την Τετάρτη, στο Aristotle Piraeus, με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο, που υποδέχεται την υπέροχη Εβίτα Σερέτη, τον Στράτο Καραλή και τον Χάρη Χαλαμούτη. Και αύριο, την Πέμπτη, η υποδοχή του Δεκέμβρη, γίνεται με τη μοναδική Ευδοκία στο Barrique Port.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καταλάβατε τώρα, ότι αυτή η νοοτροπία του Μεσούλα, που συνήθως δεν συμβαίνει σήμερα με τους άλλους. Μας κάνει να πούμε πως μια μέρα θα γίνει πολύ μεγάλος, Και είναι μεγάλος και στα ανθρωπιστικά του καθήκοντα (Διαβάστε εδώ)

Διαβάστε επίσης : Σημάδι επανεμφάνισης του θρυλικού Ανέστη Μαντά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.