Αποθέωση Αντύπα για ΛΟΥ στο «Σπίτι με το MEGA»: «Καταπληκτικός επιχειρηματίας, με κάνει να νιώθω έφηβος, ήρθε την κατάλληλη στιγμή… »

Παναγιώτης Λου - Αντύπας

Μόνο ένας τύπος σαν τον Αντύπα, θα μπορούσε να αναγνωρίσει, να επευφημήσει, να πει ευχαριστώ, για την καλή συνεργασία. Ακόμα και αν αυτή είναι στην Πάτρα και όχι στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας. Καμιά σχέση με τους άλλους τραγουδιστές. Άλλο σκαρί αυτός, έχει το παλιό το αυθεντικό. Το και γαμώ το κάτι άλλο. Αυτό που δεν είναι συνέχεια ή παραλλαγή κάτι άλλου. Που δεν υπάρχει, δεν βγαίνει σήμερα. Ξέρει το άλφα και το ωμέγα, ακριβώς, σ’ αυτό το έργο που λέγεται νύχτα. Για αυτό και δεν υπάρχει τέλος στην καριέρα του, παραμένει πρωταγωνιστής και τότε και τώρα!

Τι έκανε ο Αντύπας ; Ο έμπειρος τραγουδιστής έκανε άνετα την διαφορά. Χαλαρά. Έδωσε ρεσιτάλ. Ικανοποίησε με το παραπάνω, όχι μόνο τους τηλεθεατές, του ανανεωμένου «Σπίτι με το MEGA», με την Ρούλα Κορομηλά παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε το Σαββατόβραδο. Αλλά και τον Παναγιώτη Λου. Του Αστέρια Live. Επειδή στην Ελλάδα μπροστά όλη, που σημαίνει καθόλου διακριτικά, μα τολμηρά, ολότελα τολμηρά, μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια. Πιο κολακευτικά δεν υπάρχουν.. Και δεν ξέρω αν στην διαδρομή του, την λαμπρή, την μεγάλη, την ανεπανάληπτή, έχει μιλήσει για άλλον επιχειρηματία έτσι. Που ίσως να μην έχει ξαναμιλήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως; Να πέσει τι βίντεο. Δείτε το ΕΔΩ

Σπίτι με το MEGA: Mε τον Αντύπα- Ολόκληρο το επεισόδιο :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.