Καλοί οι μεγάλοι, καλό και το Ten Ten!

Έχει αλλάξει ραγδαίως το σκηνικό, τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και δεν το καταλαβαίνουν. Βολεύονται με μπούρδες και παραμυθάκια, με ό,τι κάνει άσπρο το μαύρο. Έτσι είναι! Καλά τα μεγάλα θέματα, με τα ακριβά υλικά, αλλά η πραγματικότητα σήμερα, δεν έχει του παρελθόντος της όρους. Η άδεια τσέπη θα χαλάσει χατίρια, θα κάνει πολλούς να στραφούν σε πιο οικονομικές προτάσεις, σε πιο εναλλακτικά στέκια, σε πολύ πιο ζεστά, και την ποιότητα, σε όσο πιο ικανοποιητικό επίπεδο γίνεται.

Μη λέμε περισσότερα, είναι πολυλογία. Το ιστορικό πλέον TEN TEN LIVE STAGE, που βρίσκεται στη Γρηγορίου Λαμπράκη 1 στη Νίκαια, κάνει σεζόν, που μπορείς να το διακρίνεις στη βαθμολογία. Όχι κανείς δεν ασχολείται μαζί του. Και του αξίζει! Με τον μοναδικό Χάρη Κωστόπουλο, με την εντυπωσιακή Ναίρα Αλεξοπούλου, με τον Αλέξη Πρεβενά, που τραγουδάει για τις μελαχρινές, αλλά και τις ξανθές, αλλά και τις κοκκινομάλλες. Για όλες όλες τραγουδάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Τάσος Σούρμπας, Reserve ☎️211 41 79 424, Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Νίκαια

Διαβάστε επίσης : 3 στα 3 το Metropolis

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.