3 στα 3 το Metropolis

Τα κουδουνάει στη φούχτα τα ζάρια ο παίκτης, ρίχνει και τις ευχές του σαν καλός πιστός στον θεό που πιστεύει, προκειμένου να φέρει την καλή, την καρπερή ζαριά. Αγωνία ο ίδιος που θα κάτσουν τα κόκκαλα, αγωνία και οι γύρω, που έχουν πονταρει στην κόντρα ή όχι.

Τι λέμε; Περί νυχτερινής μπάλας ομιλούμεν ή για μπαρπούτι; Στο πρωτάθλημα και ειδικά στο φετινό, και ειδικά στης Πάτρας, που λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν, έξω στο κόσμο. Όμως, παραδόξως, ο ανταγωνισμός από όλες τις ομάδες, έχει πιάσει ταβάνι, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα τοπίο, που χώρο έχουν μόνο οι καλές ζαριές. Ο άλλες οι ζαριές, οι πρόχειρες, οι σχεδιασμένες πάνω σε σχολικό τετράδιο, όχι μόνο δεν θα κονομήσουν, αλλά θα χάνουν κι αυτούς τους λίγους, που τους ακουμπάνε τα λεφτουδάκια τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσον αφορά το Metropolis, το αντιλήφθηκε. Δεν βιάστηκε να μπει στο παιχνίδι. Το έκανε μόνο όταν ένιωσε ότι είναι έτοιμο στην πραγματικότητα. Με αυτό που θα παρουσιάσει, θα είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Τι έγινε στο άνοιγμα του; Παρασκευή και το Σαββάτο, με τον Χρήστο Μενιδιάτη, αλλά και την Μαρία Ιακώβιου, αλλά και την Έλενα Γεωργαντά, κέρδισε την παρτίδα. Για το Κυριακάτικο #TheSouxe από νωρίς, δεν θα μιλήσω, αυτό πηγαίνει μόνο του, στον αυτόματο πιλότο, δεν χρειάζεται καμία επικοινωνιακή στήριξή. Αυτό συνετελέσθη. Γεμάτο και τις 3 ημέρες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.