Οι φιλάνθρωποι με τα λεφτά τους φταίνε!

Εκατομμύρια με την ουρά στα ταμεία του πάτερ Αντώνη. Δεσμέυτηκαν, λέει, οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνη και της πρεσβυτέρας του, Της Αντώνενας. Λέμε για το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στην πασαρέλα της καθημερινότητας. Για μια στιγμή! Γύρω στα 300 εκατομμύρια είχε στην άκρη η.. δομή του μπαμπά Αντώνη που γρόντιζε απροστάτευτα ανήλικα παιδιά. Εκατομμύρια και ευρώ, παρακαλώ. Δεν μιλάμε για στραγάλια και κόκους φακής. Μιλάμε για ρευστό χρήμα.

Και άνθρωπος του Θεού να είσαι διαολεύεις. Η τσέπη των φιλάνθρωπων σε στέλνει στον Διάολο. Κάνεις μεταγραφή από τον καλό Θεό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί, κύριε φιλάνθρωπε, για να σώσεις την παρτη σου, τη ψυχή σου, επιδοτείς ένα σκάνδαλο. Δίνεις, δηλαδή, τα φράγκα που σου περισσεύουν σε ίδρύματα, του μπαμπά Αντώνη. του  θείου Μπάμπη, της μαντάμ Μπουμπου, και όπου αλλού, χωρίς να σ’ ενδιαφέρει αν οι ”φροντιστές” παιδιών, ορφανών και άλλων ταλαίπωρων, τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.