Η λίστα με τους 20! Αυτούς “κουβάλησε” μαζί του στην Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Προσέλαβε τον παγκοσμίου φήμης επικοινωνιολόγο Stan Greenberg! Πρώτη θέση και ο γιος του Τράγκα μαζί με τους, εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφους Βλαστάρη και Τσιόδρα

Τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg, έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγους στον κόσμο κουβαλάει συνέχεια μαζί του ο Μητσοτάκης. Το ίδιο έγινε και στην έκθεση της Θεσσαλονίκης όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο της γραμματείας του Πρωθυπουργού όπου παρουσιάζει το edolio5 μαζί με άλλα ονόματα έκπληξη όπως ο γιος του Γιώργου Τράγκα όπου εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ ο Μπαμπάς του παριστάνει τον εχθρό του Μητσοτάκη. Φυσικά δεν λείπουν και οι εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφοι Βλαστάρης και Τσιόδρας.

Βλέποντας λοιπόν με έκπληξη την λίστα επιβατών που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, διαπιστώνουμε ότι ο δαιμόνιος αυτός επικοινωνιολόγος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι αυτονόητο. Τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος δίπλα στον πρωθυπουργό. Ποιος τον πληρώνει. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το οικονομικό όμως είναι το πλέον σημαντικό. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να απαντήσει από ποιον κορβανά πληρώνεται αυτός ο άνθρωπος που για να βγει έξω από το σπίτι του χρειάζεται αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η άλλη πτυχή του θέματος είναι εξόχως πολιτική. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία πολιτικά ουδέτερη στιγμή, έχει ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στον Greenberg. Δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ούτε για μία δημόσια εμφάνιση; Με απολύτως ελεγχόμενο μάλιστα κοινό; Ποιος είναι ο Stan Greenberg; 

Εκτός από τον βομβαρδισμό της Σερβίας και την σφαγή χιλιάδων αμάχων Σέρβων, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, έχουν άλλο ένα κοινό: Τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg.

Έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγους στον κόσμο. Άλλωστε, για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χρειάζονται ισχυρή επικοινωνιακή διαχείριση και προπαγάνδα.

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.