Ποιο τροχάδην; Στο βάδην είναι Μητσοτάκης και Τσίπρας!

Στις δέκα μονάδες διαφορά υπέρ της κυβέρνησης βέβαια δείχνουν τα γκάλοπ, μετά τις πυρκαγιές. Άλλες δημοσκοπήσεις το πάνε στο 12 και στο 14 το σκορ της διαφοράς. Ό,τι και να ισχύει ο Τσίπρας έχει σιγουράτζα στο παντελόνι την εικοσπενταρού. Το 25%. Τεράστιο ποσοστό για τον ανύπαρκτο Σύριζα.

Οι αριστεροί το ψιθυρίζουν, ότι δεν είναι αντιπολίτευση αυτή που κάνει ο Σύριζα, είναι ένα καλαμπούρι. Δεν έχουν δίκαιο. Τι να πει ο φουκαράς ο Τσίπρας. Πώς να ξεχάσει ο κόσμος την κοροϊδία του κυβερνητικού σύριζα. Στα χρόνια των μνημονίων, ο κοσμάκης να έχει παραστριμωχτεί και ο πρωθυπουργός Τσίπρας να λέει ”Μη στεναχωριέσαι, μ’ ένα νόμο, με μια υπογραφή μου θα καταργήσω τα μνημόνια”. Τόσο εύκολα. Και πράγματι, πολύ εύκολα, μα πολύ εύκολα ο Τσίπρας έβαλε την τζίφρα του κι έφερε νέο, το τρίτο και πιο τσουχτερό μνημόνιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν το συζητάμε, ότι ο σύριζας θα επιστρέψει στο 4-5 τα εκατό. Προς το παρόν παίζει χωρίς αντίπαλο. Είναι η μοναδική αντιπολίτευση με διψήφιο νούμερο. Και να την κάνει ο Τσακαλώτος, η Νο 2 δύναμη του κόμματος, δεν τρέχει κάστανο για τον Τσίπρα. Αν κάνει κόμμα με τους ”53” περίργους του κόμματος ο Τσακαλώτος, που όλο διαχωρίζεται με δικές του θέσεις από το σύστημα Τσίπρα, ο Σύριζα θα παραμείνει υπολογίσιμος.

Ο Σύριζα του Τσίπρα θα αρχίσει να ρετάρει μόνο αν στηθεί αξιόπιστο κόμμα κεντροαριστερό με κεντροδεξιές θέσεις. Μέχρι τότε ο Αλέξης είναι καβάλα στο άλογο. Τρέχει χωρίς αντίπαλο. Όπως και ο Μητσοτάκης, με Τσίπρα που δεν παίρνει επάνω του, κι ο πρωθυπουργός στο βάδην πορεύεται.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.