Άντριου Μπάρογουεϊ! Ο “άγνωστος” Αμερικανός που αγόρασε ( κανείς δεν ξέρει πόσο) την Καλλιθέα, με μεσολάβηση του Σοφοκλή Πιλάβιου, για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα! Διαδίδει ότι έχει πολλά εκατομμύρια αλλά… δεν τον ξέρει κανείς! Μοίρασε το “βιογραφικό” του και συστήνεται ως διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων!

Μπήκε στην ζωή μας ή καλύτερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Θείος Σαμ από την Αμερική!

Ο διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων (!) έτσι συστήνεται  Άντριου Μπάρογουεϊ είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας. Όσοι γνωρίζουν λένε ότι ο Άντριου έψαχνε ποδοσφαιρική ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια για να αγοράσει. Δεν μιλάμε από το πρώτο ράφι αλλά από τον πάγκο. Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων της Αθήνας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στη Super League 2.

Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με το 90% των μετοχών να ανήκει πλέον στον Αμερικανό επιχειρηματία. Ο ίδιος διαδίδει ότι έχει τεράστια περιουσία και θέλει να κάνει δουλειές στην Ελλάδα! Τώρα βέβαια τι δουλειές μπορεί να κάνει κάποιος που θα βάλει λεφτά σε μια ομάδα γειτονιάς και ο ίδιος δεν ξέρει ούτε που είναι τα γραφεία της ΕΠΟ είναι μια άλλη κουβέντα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δικηγόρος του Αμερικανού που έκλεισε και το Deal με το αθλητικό σωματείο είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Κάτι μας λέει πάντως ότι μόλις αρχίσουν τα πρώτα έξοδα για το πρωτάθλημα… μην τον είδατε τον Παναή από την Αμερική. Εμείς όπου ρωτήσαμε στην “φίλη” χώρα και σε όσες πηγές ανατρέξαμε ο Άντριου Μπάρογουεϊ είναι παντελώς άγνωστος! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Mάλιστα ο νέος ιδιοκτήτης της Καλλιθέας ισχυρίζεται, προκειμένου να πείσει ότι έχει πολλά λεφτά πως είχε δώσει 152,5 εκ. δολάρια για να αποκτήσει το 51% των μετοχών αμερικανικής ομάδας χόκεϊ, ενώ το 2019 αποφάσισε να παραχωρήσει τις περισσότερες μετοχές και να κρατήσει ένα μικρό ποσοστό, καθώς επιθυμούσε να εξερευνήσει “νέες επενδυτικές ευκαιρίες” στην Ελλάδα . Το μέλλον θα δείξει για όλους! 

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.