Λεβέντης χωρίς λεφτά τότε, λεβέντης και με λεφτά τώρα! Ο Θεοδόσης Νικολάου, που είναι ο ίδιος που ήταν πάντοτε, που έχει κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου, από το προσωπικό του, μέχρι και πολλούς άλλους, που δεν τους ξέρει. Βλέπει το σοβαρό έργο του Σωματείου “Ελπίδα”, και για αυτό τους βοηθάει

Στο μηδέν ήταν μέχρι πριν κάποια χρόνια. Μετά βρήκε το κόλπο, ώστε την αξία του, να την βάλει στο γήπεδο επιχειρηματικότητα. Και δεν σταματάει να την ανεβάζει όλο και πιο ψηλά. Η μετοχή του έχει πάρει φωτιά. Πώς λέμε δεν σταματάει να σκοράρει ο Κιλιάν Εμπαπέ, έστειλε την Γαλλία στους «8». Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 5 Μουντιάλ! Ο Ζιρού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Θεοδόση Νικολάου. Αλλά δεν την έχει δει ο Θεός, με στυλ και μαγκιά πως δεν έχει ανάγκη κανέναν, δεν βλέπει κανέναν. Κακό πράγμα η αλαζονεία. Και ο συγκεκριμένος, δεν έχει καμία σχέση με αυτά, είναι ο ίδιος που ήταν πάντοτε. Λεβέντης χωρίς λεφτά τότε, λεβέντης και με λεφτά τώρα. Αυτό είναι το θέμα, η μεγαλύτερη μαγκιά. Αφού άλλαξες επαγγελματική και οικονομική κατηγορία, άρα να μην πέσεις σαν άνθρωπος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πού είναι το περίεργο, που διάβασα πως και αυτά τα Χριστούγεννα, θα δώσει την αγάπη και την χαρά σε αυτούς που την χρειάζονται. Που σημαίνει, θα βοηθήσει να μαζευτούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»; Κανέναν περίεργο. Αυτό θα γίνει με κουμπαράδες, που έχουν ήδη στηθεί, που θα βρείτε σε όλα τα σημεία Mini Stop Kiosk ( Περιπτερά & Μίνι Μάρκτ ). Ιδιοκτησίας του Νικολάου είναι.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.