Το σοβαρό παράδειγμα πως από μια έξυπνη ιδέα, ανεβάζεις πολλές κατηγορίες τη ζωή σου ! Ο Θεοδόσης Νικολάου, η θητεία στη νύκτα και τα 16 Mini STOP Kiosk

Όλα ξεκινάνε από μια ιδέα. Τι άλλο; Η μεγάλη Ιδέα, για να κάνουμε αυτό, να κάνουμε εκείνο, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, κι άλλα τέτοια. Και εσύ απέναντι, δεν κάνεις το κορόιδο, δεν λες μούσι πουλάει το TsipasBlog, ξεκίνησε τα δικά του και είναι κουφά. Πως γράφουμε ποιήματα για τους ενδόξως πεθαμένους υπέρ πίστεως και πατρίδος. Σε παρακαλώ. Δεν το λες. Εσύ που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και αποσκοπείς να αλλάξεις την ιστορία του, πρέπει να με πάρεις στα σοβαρά. Ξεκίνα από την ιδέα, να την γεννήσεις, και μετά θα πάμε στην υλοποίηση του.

Το λέμε και με παράδειγμα, όπως εσείς θέλετε. Τι πάει να πει πως ο Θεοδόσης Νικολάου, είναι από τους νέους και τους ανερχόμενους επιχειρηματίες ; Που δεν θα την αφήσει την ευκαιρία, που θα του κλείσει το μάτι, θα την χτυπήσει. Κι ας μην την έχει το ξαναχτυπήσει αυτή τη συγκεκριμένη ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα πει πως από τα αρκετά χρόνια, που ήταν στην νύκτα. Με τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο (σημερνό Mr Passagio) και τα άλλα καλά παιδιά. Βρήκε ένα άλλο κόλπο, που του έκατσε και τον ανέβασε κατηγορία. Πολλές κατηγορίες. Κι αυτό το κόλπο ονομάζεται Mini STOP Kiosk.

Τι είναι το Mini STOP Kiosk

Η εταιρία ξεκίνησε το 2013 από την Καλλιθέα με περίπτερα σε κεντρικά σημεία της πόλης, Με ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο που αριθμεί σήμερα 16 σημεία εξυπηρέτησης στοχεύει να γίνει μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου.

Το Mini STOP Kiosk μπήκε στην νέα εποχή των mini market όπου θα βρείτε ψιλικά, είδη προσωπικής φροντίδας αλλά και να πάρετε τον καφέ σας, την σφολιάτα ή το κρουασάν σας μαζί με τα τσιγάρα σας ή το αγαπημένο σας περιοδικό ή εφημερίδα. Να σημειώσουμε πως τα καταστήματα εξυπηρετούν επί 24ωρου βάσεως.

Με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σου 210 010 2381
Το Mini STOP Kiosk πρόσφατα εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία που προς το παρόν εξυπηρετεί μόνο την περιοχή της Καλλιθέας και δεν είναι άλλη από το delivery του καφέ σου αλλά και όλα τα είδη mini market καθημερινά από τις 7.00 το πρωί με 01.00 το βράδυ!

Παράλληλα το Mini STOP Kiosk, προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες του, να κάνουν την παραγγελία τους και μέσω eshop

Τηλέφωνο: 213 0434202 – 213 0441766
Site: ministopkiosk.gr
Social media: Facebook / Instagram
Δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.