Πήρε το όνομα της από τον ποταμό Κηρέα στην βόρεια Εύβοια! Ξεκίνησε με βήματα αργά, σταθερά, και έχει καταφέρει σήμερα, να προμηθεύει όλο και περισσότερα μαγαζιά, στην Αθήνα, με τις δημοφιλείς μάρκες ποτών και αναψυκτικών- Με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα!

Κάβα Κηρέας. Την έχεις ακουστά. Σίγουρα και θα την έχει πάρει το αυτί σου, το μάτι σου. Γιατί όταν υπάρχει αγάπη πραγματική, για αυτό που κάνεις, υπάρχει και οργάνωση, είτε αργά, είτε γρήγορα, θα έρθει η ανταπόκριση. Έτσι έχει στηθεί, με αυτή τη φροντίδα, αυτή η ελληνική επιχείρηση. Που έχει γραφεία στην Καλλιθέα, που ξεκίνησε το ταξίδι της, μόλις πριν από λίγα χρόνια. Που με βήματα αργά, αλλά σταθερά, έχει καταφέρει σήμερα, να έχει παρουσία, σε κάθε γωνιά στον πλανήτη Αθήνα, όπου δεν απουσιάζουν τα κάθε είδους αλκοολούχα ποτά. Οι πιστοί, οι λάτρεις αυτής της κατηγορίας, την έπλεξαν μια φορά και αυτό ήταν, δεν την αλλάζουν με τίποτα.

Δίνει έμφαση στα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, στην οποία θα βρείτε όλες τις δημοφιλείς μάρκες ποτών και αναψυκτικών, όπως Belvedere, Smirnoff, Stolichnaya, Jose Cuervo, Johny Walker, Martini, Bacardi, Haig, αλλά και τα ελληνικά ούζα Βαρβαγιάννη, τσίπουρο Δεκαράκι, τσίπουρο οικογένειας Αποστολάκη, τσίπουρο Ηδωνικό, ούζο Μπαμπατζίμ και πολλά άλλα. Μπύρες, αναψυκτικά και νερά συμπλήρωνουν το φάσμα των προϊόντων της και την καθιστούν ως πιο αξιόπιστο καθημερινό σας συνεργάτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Κάβα ΚΗΡΕΑΣ συνεχίζει να είναι δίπλα σας και online δίνοντας την δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί της και να παραγγείλετε για τους ανθρώπους σας…Οι υπάλληλοι της άμεσα έχοντας πείρα και γνώση και μεράκι θα σας βοηθήσουν ώστε να φτιάξετε το δικό σας ”καλάθι” με μια ξεχωριστή σύνθεση για του δικούς σας ανθρώπους και θα αναλάβουν να το πάνε σε ότι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη και με το μεράκι σαν κύριο χαρακτηριστικό μας σας περιμένουμε στην κάβα μας για να φτιάξουμε μαζί μία ξεχωριστή σύνθεση για τα δικά σας πρόσωπα. Η Ονομασία της κάβας προέρχεται από τον ποταμό Κηρέα της βόρειας Εύβοιας.

Στην βόρεια Εύβοια, βρίσκεται ο ποταμός Κηρέας, θα περάσετε πηγαίνοντας προς την Αγία Άννα, και προσφέρει το πιο όμορφο οδοιπορικό του νησιού. Άπειρα πλατάνια, τρεχούμενα νερά από τον ποταμό και διάφορα αμφίβια θα σας κάνουν να σταματήσετε για λίγο το αυτοκίνητο στην άκρη και να κατεβείτε να χαζέψετε το ποτάμι και το τοπίο. Ο Κηρέας ενώνεται με τον ποταμό Νηλέα για να καταλήξουν μαζί στα νερά του Αιγαίου πελάγους και πιο συγκεκριμένα, στην παραλία Κρύα Βρύση. Μπορεί ο ποταμός Κηρέας να είναι μικρός αλλά είναι ο πιο όμορφος του νησιού. Καθαρά, παγωμένα νερά, κρεμαστά ξύλινα γεφυράκια και σκαλάκια βρίσκονται παντού μέσα στο πλατανόδασος και πάνω από το ποτάμι.

Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΚΗΡΕΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.