Τώρα που άνοιξαν όλοι, έγινε … Χόλιγουντ ο Απέργης

Μαλού, Τζέιμς Φράνκο, Νίκος Απέργης

Ο Νίκος Απέργης στο «Cabaret», ξεκίνησε το Oκτώμβριο, 8 ήταν, Σάββατο ήταν, 23:00 ήταν, με την Μαλού, στην επιστροφή της. Ο νούμερα ένα παίκτης, στην κατηγορία live clubbing τραγουδιστής πια, δεν χρειάστηκε να του δοθεί καμία πίστωση χρόνου. Αμέσως την πήγε την δουλειά, και κέρδισε όλα τα στοιχήματα. Αλλά χωρίς να είχαν ανοίξει οι μεγάλοι, να που άνοιξαν.

Και; Δεν καταλαβαίνει τίποτα, με την ίδια και ακόμη πιο δυνατή φόρα, συνεχίζει ο Απέργης. Έχει τον αέρα του πρωταθλητή. Και παράλληλα, παραδίδει σε πολλούς μαθήματα, πως είναι να μην παίζεις με σημαδεμένη την τράπουλα. Να μην έχεις τον επιχειρηματία πίσω να χαρτζηλικώνει το σύστημα, αλλά να μπεις από μόνος σου στο σύστημα αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλοι πάνε και τον βλέπουν. Και τον παραδέχονται όλοι. Ακόμη και αυτοί, πουν τους βλέπεις μόνο σε ταινίες. Γιατί έρχεται στο φως η φωτογραφία του Tsipas Blog. Που δείχνει τον Τζέιμς Φράνκο, αυτόν τον διάσημο χολυγουντιανό ηθοποιό, που ήρθε στην πατρίδα μας, αλλά δεν επέστρεφε στις ΗΠΑ, χωρίς πρώτα να πάει να δει από κοντά τον Απέργη και την Μαλού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.